Tossen bag hjemmesiden. Husk at besøge mig på Facebook.

Karl Munzert

VIDEO/BILLED NEDERST PÅ SIDEN.

11-December-2019

Slut

Som i ved er jeg gået på efterløn, så siden her nedlægges den 17-4 er sidste dag da min hjemmeside koster mig ca 2400 kr årligt naturligvis er jeg ked af det efter ca 13 år

08-Juni-2019

God Pinse

Så er vi tæt på Pinsen,sommer er her jo kun sporadisk men vi må tage det med som det kommer, alle taler jo om vejret men ingen laver det om men med alt det klima snak sker der måske noget snart.

02-Juni-2019

Sommer

Så kom der endelig lidt sommer.

31-Maj-2019

Fredag

I ønskes en god weekend det ser ud til temperatur kommer op så dejligt snart sommer

29-Maj-2019

Fiskehejren.

Jeg har i år ellers ikke haft besøg af hejren før i går, men tror jeg kom hjem på det rigtige tidspunkt da den sad på husets tag så jeg fik den jagtet væk,jeg var væk hjemmefra i ca 4 minutter, møg fugl.

28-Maj-2019

Jeg er jo begyndt dagligt at gå ture på ca 70 minutter så jeg kommer op over de der 10.000 skridt de anbefaler en at gå, startede i februar måned og har tabt mig over 12 kg på det alene, så godt nok når man nu ikke er på arbejde mere.

27-Maj-2019

63 år

i dag blev jeg så 63 år og så er der 48 måneder tilbage på efter løn nok den bedste beslutning jeg har taget i mit liv.

26-Maj-2019

På efterløn

Ja jeg bliver 63 år nu og er så gået på efterløn. Jeg forventer at skrive lidt mere nu hvor jeg har fået siden til at virke igen, men det var noget problematisk

25-Maj-2019

På igen

Jeg beklager at jeg ikke har været på hjemmesiden men den har ikke virker på min mobil

20-August-2018

Ha ha ja hvorfor ikke.

Jeg har fået et spørgsmål om jeg er gået konkurs ? Til det kan jeg kun sige nej det er jeg så ikke, men havde man fulgt med på siden har man måske kunne se at der var andre årsager til jeg valgte at lukke min butik ned. Min konees død, samtidig en fyring, en operation, og butikken var jo en hobby butik. Så jeg "valgte" at gå på understøttelse i 8 mdr men er i job igen, men går så på efterløn om 3 mdr så der ville jeg jo om alle omstændigheder have lukket ned alligevel. Nu skete det så et år for tidligt men sådan er livet også.
Jeg skylder ikke i skat, moms, kreditkort mm, jeg har kun et beskeden huslån.

31-Maj-2018

Mikroorganismer Mælkesyrebakterier.

Ja jeg bruger mikroorganismer og mælkesyrebakterier som jeg masse dyrker ud fra frysetørret pulver.
Se mere her på facebook Vand behandling af Munzert's
12-15 l kan laves for ca 20 kr pr portion.

01-Maj-2018

Mikroorganismer.

Jeg modtager stadigvæk en hel del henvendelser på mikroorganismer og jeg har fået en ny type behandling på lager, så hvis du evt er interesseret så send mig besked på mail prisen er stadigvæk kr 45, - og stadigvæk et produkt der varmebehandles med luft på.
kalle_munzert@hotmail.com

22-April-2018

vinter sikring

Jeg skal have min vintersikring taget af det er dog kun kuglerne der mangler nu, da tagplader er er fjernet for længe siden.

11-April-2018

Sidste nyt

Jeg har lagt mine opskrifte på hvordan du bruger de fryse tørret bakterier ud frit tilgængeligt.

09-April-2018

Varme.

Så blev det endelig varmt mine koier er meget aktive, og jeg har ca 14 gr i dammen i går, så det er super skønt, jeg har stadig væk krystal klart vand i dammen på trods af tromlefilteret ikke kører i øjeblikket da stik kontakten er brændt af på grund af fugt.

30-Marts-2018

Koier.

Jeg har i dag set til mine koier og fodret dem, alt ser ud til at fungere tilfredsstillende der er godt gang i dem, tror det naturligvis det skyldes mit dobbelte overdækning at de er så aktive, samt jeg tilsætter jo stadigvæk mælkesyrebakterier til vandet.

21-Marts-2018

Forår ?

Nu ser det endelig ud til at foråret er tæt på, men vi er jo snart også i april måned, jeg ser jo desværre op til flere opslag på nettet om døde koier i år, vinteren har måske ikke været så lang men de sidste 3 uger har været yderst koldt, samt dag og nat med store udsving i temperaturen hvilket efter min mening er det værste.

03-Januar-2018

Nytår:

Jeg ønsker jer alle et godt nytår jeg regner med at snart komme tilbage med nyheder her på siden, men som i måske ved har jeg været lidt hårdt trængt op i en krog med sorg og jobsituationen samt butikken mm. som nogen måske ved har jeg været på et 6 ugers kursus i Valby på hotel og restaurant skolen for at genopfrisk mit fag som kok, det har givet mig et skub hvor lysten samt det at brænde for madlavningen er kommet igen, men om det smider job af sig er nok for tidligt at sige noget om.

01-September-2017

Møder.

Så har jeg været til mit første møde i min A kasse, der er godt nok mange regler man skal sættes ind i, nu mangler jeg så det obligatoriske møde i jobcenteret hvor A kassen også møder op så må vi håbe de har en handlingsplan til mig, jeg vil jo gerne i arbejde igen inden der går alt for længe.

22-August-2017

Ledig.

For første gang i 45 år går jeg ledig og selv om det på nuværende tidspunkt kun er 22 dage, ja så passer det mig bestemt ikke, men jeg har jo ikke selv valgt at det skulle være sådan. Håber snar der viser sig en løsning på det så jeg kan komme i gang igen, men jeg er jo realistisk og ved at min alder betyder desværre en del. Jeg kan desværre også mærke det gør jeg får flere nedture over at have mistet min kone for der er mere tid alene til at tænke over det hele.

12-August-2017

Længe siden.

Jeg ved godt det er lidt længe siden jeg har været rigtig aktiv på siden, men jeg er lidt i en livs krise for øjeblikket, jeg har jo Mistet min kone for nu kun 4 måneder siden samt mistet mit arbejde d 1-8 så jeg er blevet nød til at lukke min butik, samt jeg er stadigvæk mærket efter den operaton jeg har været igennem, jeg ved ikke om man kan komme længere ned, så nu skulle det vel forhåbentlig kun gå op af, til dagligt er det jo ikke sådan at nogen kan se på mig at jeg stadigvæk hænger med næbet, men tro mig det er godt nok hårdt at komme over sådan en krise, jeg behøver jo nok ikke at forklare nogen at jeg savner min kone helt vildt meget sådan 40 år glemmer man bare ikke, jeg kommer aldrig til at gøre det, det vil altid være en del af en, og sådan skal det også være.

26-Juli-2017

Munzert`vandbehandling.

Munzert`s vandbehandling køres nu videre af min datter kamilla, det er identiske produkter.
Viste du at Clear Pond + Vandopklaring som består af 3 forskelige ingredienser er det mest solgte produkt i shoppen.

26-Juli-2017

15 uger

I morgen er det så 15 uger siden jeg mistede min kone og det er stadigvæk et kæmpe savn, der går ikke en dag uden jeg tænker på ting vi gjorde sammen samt minder der dukker op på nethinden, ja for at sige det lige ud det er meget hårdt det er den værste ting der kunne ske i mit liv og mange ting har ikke mere helt den samme betydning mere, jeg tror ikke man kan komme længere ned, sorgen er bare kolossal der går ikke en dag uden der tudes over det savn, men jeg har da heldigvis mine dejlige børn, og for dem er det jo ligeså hårdt at miste deres mor så tidligt.

25-Juli-2017

Slut

Så er det sket jeg har desværre lukket mit firma ned, min datter går nu ind og overtager vandbehandlingen så det kører videre med de samme produkter mm.
så fra næste uger står jeg i kø på jobcenteret og håber de kan finde mig et nyt job, jeg siger jo ja tak til stort set alt, jeg tager det som en udfordring.

17-Juli-2017

Job.

Jeg ved stadig ikke noget nyt om arbejde, så jeg må nok konstatere at løbet er kørt denne gang, så jeg skal være på understøttelse fra d 1-8 hvilket jo betyder at jeg lukker min forretning ned dog har jeg overdraget vandbehandlingen til familien så det køres videre.

14-Juli-2017

El cykel

Så har jeg fået mig en el cykel det er godt nok vildt at komme op af bakkerne med små 25 km i timen, jeg valgte så en Kildemoes da jeg synes den mest lignede en alm cykel af de modeller jeg kikkede på, nu kan jeg komme rundt uden at belaste lysken så meget for den er stadig øm og hæver op hver aften.

13-Juli-2017

3 måneder.

Så er det 3 måneder siden jeg mistede min kone, jeg synes det stadigvæk er meget hårdt, hver dag savner jeg hende, det er godt nok tomt og trist at man ikke lige kan sige noget til hende eller fortælle hende hvad man føler mm.

10-Juli-2017

Cykel.

Jeg har i dag været ude at cykle men selv om jeg stod af når jeg skulle op af bakkerne var det så alligevel for hårdt for mig, lysken blev godt nok meget øm og hævet, det er da over 3 uger siden jeg blev opereret, jeg må tage det stille og roligt lidt i nu.

07-Juli-2017

Butik.

Jeg har nu taget min beslutning, jeg vælger at lukke min butik i Holte !
Som i ved har jeg ikke kunne passe butikken i Holte på den korrekte måde, først skyldes det min kones alt for tidlige farvel til verden, samt nu den efterfølgende operation som har gjort mig ukampdygtig i et godt stykke tid, samt så den kendsgerning at ind til videre ser det ud til jeg står uden et job fra 1-8. Jeg kan jo ikke få udbetalt understøttelse når jeg er selvstændig, valget har været svært men sådan har situationen så desværre udviklet sig til.
Men i kan se mere på min firma side på Facebook

23-Juni-2017

Opdateringer.

Jeg får jo desværre ikke opdateret så meget på siden her som ønskeligt, det skyldes at jeg nok desværre er i mit livs krise, det at miste en person man elsker og holder af, ja min børns mor min kone min ven igennem små 40 år det er bestemt et forfærdelig savn, jeg ved godt at jeg skal videre mm men det er jo stadigvæk kun 10 uger siden hvor lynet slog ned. Og at jeg så stadig har problemer med jobbet er jo sagt op til 31-7 samt lige nu er ny opereret, gør ikke det hele bedre, jeg kan ikke passe min butik i Holte, alt i giver det en lidt dårlig samvittighed. Men jeg tror alt på et tidspunkt må gå min vej.

22-Juni-2017

Klart Vand

Det er stadig lykkes mig at beholde mit klare vand på trods af jeg fodre mere i år end de tidligere år, jeg har stadig ikke startet uv op, for at sige det lige ud har stadig ikke fået skiftet pæren der ligger pakket ind i boble blastik som da jeg modtog den for 3 år siden. men jeg tilsætter jo også skiftevis mælkesyre samt bakterier, plus mikroorganismer.

10-Juni-2017

Alger.

Så fik jeg lavet en gang mikroorganismer mere som er hældt i dammen, det er nu 3 år i træk hvor jeg ikke har brugt uv lys hvorfor jo der er ingen alger så derfor ikke noget med besparelse på el for det betaler jeg jo bare i bakterier men det at det kan lade sig gøre giver mig en tilfredshed kampen mod alger er vundet.

09-Juni-2017

Lyske brok.

For det ikke skal være løgn har jeg fået mere og mere ond i maven ja det har jeg faktisk haft i 7-8 uger men har ligesom fokuseret på det nok skyldes sorg og stress på grund af dødsfaldet men til sidst måtte jeg til lægen for nu gjorde det bare for ondt, lægen skrev en henvisning til hospitalet og var sikker på det er lyske brok, hvilket så blev bekræftet der så skal på operations bordet i næste uge.

08-Juni-2017

8 uger.

Det er nu 8 uger siden min kone sov ind på Hillerød sygehus efter 11 dage på intensiv afdelingen, som jeg har skrevet før så er det stadig en frygtelig sorg jeg oplever, der går ikke en dag uden jeg stadig får nogle græde ture, men ikke så underligt når man mister et menneske man elsker og holder af, en kone, en ven der altid stod klar, samt ikke mindst en mor til vores børn, jeg ved godt at med tiden vil ens sorg forsvinde mere og mere, men glemt bliver det aldrig hun vil altid være i mit hjerte men for pokker hvor jeg savner hende.

05-Juni-2017

Grundlovs dag.

Og fars dag en dag som så ikke helt er som den plejer, for denne dag gik Margit meget højt op i så selvfølgelig savner jeg opmærksomheden, og hendes selskab i dag. Jeg har ikke lavet så meget i dag for jeg slapper af i haven, nu mens vejret er super her hos os. Jo jeg fik startet min Bakki -Shower op for i år.

03-Juni-2017

Gentagelse.

På kirkegården med min kones bedste barndoms veninde og hendes mand det var en gentagelse af hvad vi foretog os på dagen hvor vi satte urnen ned, Elsebeth som er Margits veninde var på Bornholm den dag, så vi var på kirkegården efterfølgende på arboretet, for derefter så at spise på Club Riva, is på havnen samt kaffe hos mig.
Jeg er sikker på Margit synes det var sådan det skulle være.
En dejlig dag og rigtig hyggeligt samt fint vejr.

01-Juni-2017

Kirkegården.

Jeg har i dag været på besøg på min kones gravsted det er nu 8 uger siden jeg mistede hende, samt der var så i dag kommet en sten på, det vil sige de havde lagt den på den plads der er forberedt til mig og ikke på den plads min kone ligger på ikke så smart, men jeg tager nu som et vink fra fruen om der ikke er ledigt på min plads foreløbigt, tror der er en graver med røde ører i morgen.

29-Maj-2017

Mikroorganismer.

Da jeg tog min overdækning af dammen efter vinteren havde jeg for første gang også dækket min lille dam til, den havde så stået med det samme vand hele vinteren, der var faldet en del blade i den da den står under et nøde træ i efteråret jeg fik et chock så fyldt med tråd alger selv på overfladen var der alger klart vand men masser af de lange djævle af alger, tro det eller ej der var også ca 25-30 små koier fra Holland og de trives ser det ud til, jeg ved jo godt jeg ville kunne bekæmpe algerne med zinkoxyd, men tænkte nej jeg prøver kun med mikroorganismer, det har taget sin tid men alle algerne er sporløst væk nu jeg har ingen foto dokumentation på det men ikke desto mindre er det bare sandt. Så det kan lade sig gøre med mikroorganismerne har nok hældt ca 50 l i dammen alt i alt.

27-Maj-2017

61 år

Ja så har jeg fødselsdag i dag bliver 61 år så er der kun 1 1/2 år til jeg kan gå på efterløn, dagen i dag har været hård for mangler jo at min kone som den første ville have ønsket mig tillykke for hun gik meget op i fødselsdage når det var vores andres fødselsdage, men bare aldrig hendes egen fødselsdag hun ville aldrig have opmærksomhed om hendes person. Selv om det så nu er over 7 uger siden hun sov ind, synes jeg stadig det er meget hårdt og svært at komme videre, alting har ligesom fået en helt anden betydning.

18-Maj-2017

Ond drøm.

Så kom nok den sværeste dage i mit liv det at vi skulle sænke min kone i jorden, mor til mine børn, en ven, samt ikke mindst en kone igennem 33 1/2 år urnen er nu i jorden, det var meget hårdt og lidt som en ond drøm, men samtidig nu efter 5 uger var det godt at det skete det gør at man kan komme lidt videre i processen og nu ved at hun er et bedre sted.
Men Margit vil altid være i mit hjerte og jeg savner hende helt vildt.

13-Maj-2017

Frokost.

Jeg har i dag været til frokost hos min kusine i Holte hvilket som altid var hyggeligt, og god mad. Dog lidt trist at jeg ikke var der sammen med min kone, det gjorde mig noget ked af det for jeg savner hende nu vildt meget, det er godt nok underligt at fremover er jeg alene om alt.

12-Maj-2017

Uden overdækning.

Så fik jeg endelig taget alt min overdækning af dammen af, så der nu er åbent på hele overfladen, jeg kan se at vandet er krystal klart hvilket jeg naturligvis også havde forventet for sådan har det jo været i mange år. jeg skal have fikset et lille problem med mit tromle filter jeg kan se vandet har en lille tendens til at løbe lidt over før den spuler snasket ud, hvilket jeg har fundet løsningen på det skyldes at det ikke længere er i vater den er sunket ca 1 cm i fronten ikke meget men nok.

10-Maj-2017

Tomt.

Jeg befinder mig stadig i en chock/stress tilstand her små 4 uger efter min kones død, jeg kan ikke rigtig forstå det, selv om jeg ved det er sådan, så er der en meget mærkelig tomt fornemmelse uden hende. Jeg tror først der kommer ro på når vi får sat hendes urne ned på kirkegården synes det trækker ud med beskeden fra kirkegården om at nu kan vi vælge en dag.

03-Maj-2017

I morgen 3 uger siden

Jeg er stadig meget hårdt ramt af at have mistet min kone selv her små 3 uger efter skal der ikke meget til før jeg går i gråd, hold op hvor jeg savner hende jeg var i går til afslapning samt samtaleterapi omkring dødsfaldet og jeg har valgt en behandling mere om 14 dage, men hvor er de 3 ugers tid blevet af synes der er et hul i min tidsfornemmelse.

28-April-2017

14 dage.

Det har været en noget slem dag i dag, det er nu i dag 14 dage siden min kone sov ind på Hillerød Hospital, jeg har været rigtig ked af det lige fra morgenstunden af.

24-April-2017

Svær tid.

Synes nu godt nok det er noget svært at forstå at jeg lige pludselig skal være alene, det var bare ikke lige i min fremtidsudsigt, jeg troede vi skulle nyde vores efterløns alder sammen, og have en del gode år sammen, men det viser at man ikke skal tage livet for en selvfølge. Men godt jeg har mine søde børn.
Det vælter ind med ting man skal svare på til skifteretten og alle de spørgsmål kan jeg slet ikke svare på, jeg ved slet ikke hvordan jeg finder svarene på dem, bliver nu nok nød til at betale for en advokat, troede de kunne se sådanne oplysninger hos skat mm.

23-April-2017

Søndag.

Søndagen er gået med at rydde op i rod for hvis jeg ikke kan blive boende i huset skal jeg ikke stå med alt det i sidste øjeblik min ven lars samt min søde datter samt min søn som i øvrigt også er sød, har hjulpet mig med at fylde op til 10 x kørsel af en trailer til container pladsen, så er det væk. men prøver måske at leje de 3 børneværelser ud der er jo stort badeværelse til overvejer at installere et lille the køkken der kan lave egen indgang der skal dog en lille væg op først.

22-April-2017

Sygemeldt.

Jeg er blevet kontaktet af min arbejdsgiver der har accepteret at jeg naturligvis skal bruge noget tid på at komme mig igen oven på det store chock at miste sin kære, så jeg er sygemeldt i næste uge med.
Alle der har prøvet sådan kan sikkert godt forstå at det tager tid at komme sig ugen her er bare gået med rent praktiske ting.

21-April-2017

Lukket.

Jeg har desværre ikke overskud til at stå i butikken i denne uge, så den vil være lukket i dag og i morgen med, jeg håber jeg føler mig bedre rustet til det fra på tirsdag. Vi har i dag været på kirkegården og vælge en plads til min kone hun kommer til at ligge under et hjerte træ så det bliver et smukt sted.

18-April-2017

Hård dag.

I dag skal jeg så til bedemand så det bliver en barsk dag, jeg har faktisk ikke rigtig forstået det hele i nu.

17-April-2017

Butikken. Påske åbent 2 påskedag kl 10-14

Jeg har i dag valgt at holde åbent i butikken i Holte selv om det måske er irrelevant oven på at have mistet min kone, men jeg ved hun ville have sagt til mig at det har du så bare at gøre nu når vi ikke kom på ferie, vi skulle jo have været en uge til Spanien Langfredag. Men jeg er naturligvis meget påvirket af situationen så dem af jer der besøger mig i dag må bære lidt over med mig.

16-April-2017

Så sørgeligt.

Som måske nogen er jer allerede ved fik jeg så ikke min kone mere hjem, skærtorsdag kl 23.14 sov hun stille ind på Hillerød vi var hos hende, så vi fik sagt pænt farvel Jeg havde kendt min kone i over 40 år og vi var gift i over 33 år.
Det er naturligvis et kæmpetab for mig og for vores børn, samt alle dem som jeg ved der holdt af hende, Margit blev så kun blev 59 år.

15-April-2017

Klart vand.

Jeg har helt utroligt flot vand stadigvæk selv om jeg har fodret hele vinteren. Men jeg har dog tilsat mælkesyrebakterier løbende.

11-April-2017

Sygdom.

Min kone er desværre stadig på Hillerød sygehus, og er blevet flyttet til intensiv afdelingen så det bliver en noget tam påske, så i må ikke forvente at jeg kan skrive så meget nyt i øjeblikket jeg håber jeg snart får hende hjem igen.

10-April-2017

Mikroorganismer

Mikroorganismer : Jeg har nogle helt nye bakterier til test de er sat over i 20 gr varmt vand med special næring samt mineraler, nu skal de stå i 2 døgn så må vi se om de så udvikler sig som de skal, jeg har valgt at det skal være med luft på. der kommer nyt om de lever op til forventningen.

04-April-2017

Påskeferie.

Jeg har haft noget meget at se til nu når min kone ikke er hjemme på grund af sygdom men jeg har snart ferie så det går jo nok, vi skulle godt nok på 1 uges ferie til Spanien men det må jeg aflyse og se om jeg kan få mine penge delvis tilbage

03-April-2017

Dårlig Weekend.

Det har været noget turbulent i denne weekend da min kone blev syg om lørdagen og det blev forværret i løbet af søndag så hos lægen mandag og hun blev bedt om en direkte indlæggelse på Hillerød hospital og der er hun så stadig.

01-April-2017

Travlt nu.

Det har været en fin dag i dag jeg kan godt mærke der er kommet gang i havedammen rundt omkring nu, der har været en del kunder i butikken i dag, samt jeg sælger godt med bakterier til opstarten af havedammen, og dejligt med så mange gengangere fra sidste år. Jeg skulle have taget overdækningen af dammen i dag men gik i gang med at rydde op i garagen sammen med min ven Lars det tog bare 4 timer samt at vi fik kørt det på genbrugspladsen.

30-Marts-2017

Kom nu varme.

Måske op til 18-19 gr i morgen spændende om det lykkes synes ikke det har været helt så godt som de lovede i denne uge.

28-Marts-2017

Sol.

Solen kom men det blev først sent på dagen, men sådan er det så bare, og stadigvæk ikke noget vi kan gøre noget ved. Som storm P sagde alle taler om vejret men ingen gør noget ved det.

27-Marts-2017

Hård dag.

I dag har jeg været på 3 job så var først hjemme kl 14 ca 12 timer efter jeg tog hjemmefra og jeg skulle så af sted igen kl 15.30 - 17.00 så det har været en hård dag for den gamle mand ja jeg var også lige på posthuset med 3 pakker.

26-Marts-2017

Super vejr

Det er godt nok dejlig vejr i dag, så kort og godt kan det vist siges.
Jeg har lavet en helt ny side om bakterier der skal rettes lidt til men det må blive sådan når tiden er til det jeg har jo en del at se til i det daglige.

25-Marts-2017

Varme

Så lover de varme frem med helt op til 20 gr ja så kommer der gang i havedammen. Jeg har stadig mit tag på over dammen så det kunne være jeg skulle få pakket ud jeg har tilsat filter start nu for anden gang, samt jeg har fået tilsat første gang mælkesyre bakterier for ca 14 dage siden.

24-Marts-2017

Opsigelse.

Så kom min opsigelse fra Elite Miljø kontrakten udløber de 31-7 hold op hvor er det et trættende system med at det skal i udbud, så er det spændende om jeg får en ny arbejdsgiver igen eller om de genvinder kontrakten, samt vil de igen ansætte mig igen ? Ikke fordi det mere kan hidse mig så meget op, jeg er blevet 61 år på det tidspunkt og går på efterløn 27-12-2018 så skulle jeg blive arbejdsløs så betyder det ikke så meget på indkomsten da jeg jo er lavtlønnet i forvejen, samt jeg kan jo ikke ryge ud af systemet. Naturligvis er det ikke det jeg ønsker men det kan ikke få mig op i det røde fælt mere vi tager det som det kommer.

23-Marts-2017

15 gr

Med temperature på op mod 15 gr i weekenden og sol på, ja så skal man nok være klar til at koierne kræver og forlange mere foder så pas nu på med ikke at gå amok, for filteret er først ved at vågne op.

22-Marts-2017

Forår

Hold da op hvor er det dejligt vejr i dag med sol og der er godt nok gang i mine koier de er overbevist om at sommeren er kommet men der kommer nu en meget kold nat først.

21-Marts-2017

Fodre.

Det har bestemt været en dejlig morgen med sol men varmen den mangler men nu er det ved at være totalt overskyet og ny regn truer, jeg fodre stadig mine koier men kun hver anden dag og stadig sparsomt hvilket de ikke er helt tilfredse med.

20-Marts-2017

Regn

Lidt af en trist dag med en del regn må man så sige, men ok haven skal bruge noget for sådan generelt er der vist et underskud af vand.

19-Marts-2017

Kold nat.

Kold nat med frost men det betyder ikke noget her da jeg jo stadig har en dyne på min dam, så jeg er ikke påvirket af nattefrosten og koierne går stadig i overfladen

18-Marts-2017

Regn/butik holte.

God morgen til alle der ude i Danske land så er jeg snart på vej til min butik i Holte, det er regnvejr her i dag så det er vejr til at få handlet lidt for foråret kommer retur i næste uge.

17-Marts-2017

Så kom der regn.

Efter en formiddag med sol og stadig lunt vejr, så er der ny toner fra oven med regn samt små koldt er det blevet igen. Jeg har haft en hård uge på jobbet synes jeg men sådan er det snart hver uge men nu er det weekend så pyt med det.

16-Marts-2017

Filter bakterier.

Jeg bliver tit spurgt om hvorfor de bakterier jeg sælger skulle være så bedre end så meget andet, kort og godt jeg har jo eksperimenteret med det i mange år og har nu fundet den kombination der gør at de er aktivt lyn hurtigt, 2 typer bakterier der gør en stor forskel og ikke mindst den mikro næring der giver bakterier noget at leve af. Så når du modtager er der 2 poser med 2 forskelige bakterie typer, og en pose med super næring.

15-Marts-2017

Storm/blæst

Det blæser godt nok en halv pelikan i dag, jeg måtte opgive at kører op af en mindre stigning stod stort set stille på cyklen, nu skyldes det jo nok også min størrelse samt vægten af en flodhest på cykel :-) jeg har lige fodret mine koier der alle går i overfladen af havedammen og de æder lystigt nu.

14-Marts-2017

Koier

Hold da op der er kommet gang i koierne i dag med 10 gr varme ja det gør en forskel der vil noget, så de spiser og opfører sig som på en sommer dag, dejligt at se.

13-Marts-2017

Shop.

Jeg har jo en lille Shop kørende her på siden, og her på det sidste har der været øget interesse med mange bestillinger hvilket jo er dejligt, for der er flere gen bestillinger. Det er dejligt at andre også kan få glæde af min vandbehandling.

12-Marts-2017

Sol/frost

En kold nat med frost men pyt nu med det for nu er solen fremme koierne er meget aktive kan jeg se, jeg vælger dog ikke at fjerne termo tag før det bliver varmere så forventer jeg også at starte Bakki-Showren op til en ny sæson.

11-Marts-2017

Fiterstart

Jeg har i dag tilsat filter start bakterier og tilsætter yderlig en portion om 1 uges tid så er jeg godt kørende i opstart perioden det vil sige filteret har jo kørt hele vinteren så det skal nok komme i omdrejninger hurtigt, men jeg har jo også tilsat lidt mælkesyre bakterier det meste af vinteren.

10-Marts-2017

Opstart.

Mine koier er meget aktive nu og spiser stadig, men jeg fodre dog stadig sparsomt med koldt vands foder og stadig kun hver anden dag selv om de tigger foder hver gang jeg går i haven.

09-Marts-2017

Forår ?

Så er jeg ved at være klar til ny koi sæson i haven men selv om kalenderen skriver marts og det skulle være forår, så følger temperaturen ikke altid med for der er jo stadig nattefrost, men godt jeg stadig har termo tag på dammen hvilket gør at forskellen ikke er så stor da tag pladerne snupper kulden fra oven.

05-Marts-2017

Ny sæson.

Så skal jeg nok se at få lagt lidt nyt ind Igen

30-September-2016

Klart vand.

Alt står godt til i havedammen vandet er som altid super klart, jeg tilsætter stadig mælkesyrebakterier og mikroorganismer med ca 14 dages intervaller, og i nu har det fungeret med stor tilfredshed. Jeg har dog ikke kunne forhindre tråd algerne men de er forhåbentlig snart væk efter jeg har behandlet mod dem.

26-September-2016

Ekstra arbejde.

I dag skal jeg ned og hjælpe med til kommunalbestyrelse mødet der starter kl 17

16-September-2016

Travlt.

Jeg har haft lidt små travlt i butikken på det sidste der går lidt vare ud af døre, men det skal jeg jo være glad for.

11-September-2016

Dejlig søndag.

Søndag jeg starter tidlig morgen med at gå alt igennem med havedammen tjekker om alt kører optimalt renser dysser i Bakki Showren skifter filterpose i brønden fra tromlefilteret og hælder friske mælkesyre bakterier i fodre koier og slutter af med at sætte en ny portion mælkesyre bakterier over, så er det færdig tirsdag på samme tid.

09-September-2016

Nyt varesortiment til vinter.

Jeg har længe overvejet hvad jeg skal sælge her i løbet af vinteren og svaret kom faktisk i løbet af natten til mig, så fra den 15-11 og frem til 15-2 ændre jeg tildeles vare sortiment, det skal ikke forstås som at jeg ikke sælger til havedammen mere for det gør jeg naturligvis stadig men 3 vintermånder der skal der også tjenes penge ind til huslejen. Det er i øvrigt lykkes mig på kun 7 mdr at få overskud i butikken og da jeg er selvfinansierende uden bankgæld kassekredit mm er det jo helt fint resultat 5 mdr før beregnet.

05-September-2016

Hårdt.

Jeg var inde og se Anden i falkoner teateret i går det var et godt show for fulde huse men lidt hårdt når man skal op kl kl 2.30 så det blev til 4 timers søvn og i dag en 10 timers arbejds dag.

04-September-2016

Søndag

Det har været nogenlunde fint vejr her, godt nok uden så meget sol, men heldigvis uden regn, selv om de har lovet skybrud for Nordsjælland, men dagen er jo ikke slut i nu så det kan stadig nå at komme. Har som sædvane sat 12 l mælkesyrebakterier over da jeg har rigeligt mikroorganismer på dunke, så er de klar om 2 dage det er stadig lykkes mig at kører uden uv denne sommer, det vil sige de 5 dage mit tromlefilter var nede der var der lys på.

03-September-2016

Fint vejr

Det har været fint vejr i dag har siddet en del ude i haven og nyt det smukke vejr.

01-September-2016

Efterår.

Ja så er sommeren officielt forbi, men vi kan jo stadig få nogle gode varme dage så deprimeret er jeg ikke over det. Jeg har haft travlt i butikken fået ryddet lidt op i varerne samt sendt en del vare ud så det skal man ikke klage over.

28-August-2016

Søndag

Hvad går sådan en typisk søndag med hos mig, i dag sov jeg til kl 8 plejer jo at værre oppe kl 2.15 i haven er der det daglige fodre mine koier tjekker alt kører normalt renser min 200 my filter sæk for slam fra tromlefilteret det ryger ud i blomsterbedet som alle måske ved genbruger jeg jo 98% af vandet fra filteret det går til en brønd hvor jeg dagligt hælder 1/2 l mælkesyrebakterier ned i, så er vandet altid klart og lugter frisk når brønden er fuld pumpes det pr automatik op i et kar med ny 200 my pose. Resten af dagen går med de sædvanlige gøremål i et hjem og ikke mindst afslapning så jeg er klar til næste uges hårde arbejde.

10-April-2016

Ryg.

Ja desværre er det ikke meget bedre med ryggen i dag og jeg skal op på job kl 3 nat. Jeg ville jo have taget en del af overdækningen af i dag men det må vente til ryggen vil. Jeg får stadig spørgsmål om hvordan det går i butikken og det går faktisk fint med lidt kunder hver dag, så jeg er ikke utilfreds med det og det er jo en hobby butik, min bogfører sagde er du klar over der er nu er over 120 bilag og du har været i gang 2 kolde måneder.

09-April-2016

Av av.

Weekend og så vågner man om og kan kun kravle ud af sengen på grund af ryggen tror det er et såkaldt hekseskud jeg har redet mig.

27-Marts-2016

Opstart af dammen.

Nu er det på tide at vi kommer ud i haven og starter op på ny selv om det stadig er lidt små koldt, det har dog været nogenlunde her i Nordsjælland i dag med sol, dog kom regnen sidst på eftermiddagen. jeg venter dog selv ca 14 dage mere før jeg afmontere taget over dammen, alle mine filtre har kørt hele vinteren uden problemer og dog Bakki Shower har ikke været i gang. Jeg har tilsat mælkesyrebakterier, mikroorganismer, og filterstart.

12-Marts-2016

1 måned.

Så er det over 1 måned siden jeg startede min butik i Holte, ja jeg sælger noget hver dag så jeg er bestemt glad og tilfreds med det, og nu har jeg også fået en kunde på hvor jeg skal passe deres dam, jeg køber ind hvad der skal bruges til daglig drift, samt filterbakterier mælkesyre, mikroorganismer og foder naturligvis, samt rensning af filteret pumper mm, da det er et firma sendes der regning, hvis andre er interesseret tager jeg 280 i timen med moms.

02-Marts-2016

Forår.

Så kom vi ind i marts måned og det er nu en måned siden jeg åbnede min butik i Holte, jeg er helt tilfreds med første måned, faktisk blev det bedre end forventet så jeg kan ikke klage over det.

28-Februar-2016

Vand 2-3 gr

Mit nye filterstart produkt har solgt, det bedste er jeg ved jo det virker, da jeg har har testet det af en del gange efterhånden, det er faktisk ikke helt nyt, men nyt at jeg har sat det til salg. desværre er det så stadig for koldt at starte op da de fleste jo kun har ca 2-3 gr i dammen og det virker først fra 4 gr og bedre ved de10 gr.

23-Februar-2016

Løn.

Så fik jeg langt om længe min ansættelse kontrakt, så er der vel en chance for at jeg får min løn til den første, underligt at det er lovligt at man starter forfra med løn der er så 4 gang på 15 år. Jeg har haft små travlt med mit filter start der er sendt en del pakker ud, men tiden nærmere sig jo også. Mine koier spiser jo stadig foder, så for mig gælder det om at tilsætte filterbakterier, mælkesyrebakterier, og mikroorganismer, jeg er glad for jeg ved en familie-sammenkomst var sammen med direktøren for et af europas største leverandører af bakterier til havedamme så nu køber jeg mine bøtter hjem under navnet no name.

22-Februar-2016

Filter Start.

Jeg har nu sendt mit filterstart ud til salg, det har godt nok været til salg siden November måned med først nu er det velegnet at bruge det, vi skal jo i gang med at starte filteret op, jeg har faktisk brugt det samme i flere år med kun gode resultater, det består af flere typer bakterier og så min supernæring der kommer fra Belgien. Filter bakterierne får jeg hjem i 750 gr spande direkte fra fabrik.

21-Februar-2016

Katte foder.

Jeg havde en kunde i går der havde været inde i sidste uge og købe stør foder, nu kom han igen da jeg havde givet ham gratis kattemad prøve med hjem, så nu var han sendt i byen efter en sæk foder til misser 1 times kørsel. Jeg har fået mange tilkendegivelser på at kattene elsker foderet, ikke så underligt med 75 % kød. Jeg har også lanceret filteropstart det er jo ved at være på tid at komme i gang det virker fra 5 gr og op.

20-Februar-2016

Hundemad/koimad.

En lille sjov historie fra butikken, jeg sætter jo en hunde skål på gaden med foder som smagsprøve, en dag kommer en ældre dame forbi med sin lille hund den ville jo gerne smage Kalle's Koi hundemad,
damen hiver hunden til sig og siger til hunden, du må ikke spise fiskemad.
Jeg venter stadig på den første koi der lige kommer forbi og smager på skålen

19-Februar-2016

Kaos.

Jeg har stadig ikke fået mig et ansættelses bevis på jobbet, så spændende om jeg får min løn 31-2 på mig virker det som total kaotisk rengørings selskab. Nu vil jeg gerne have lidt forår men det fortsætter hvis med frost om natten, men det er jo så ikke helt underligt i februar måned.

17-Februar-2016

Feie.

Så er det vinterferie det vil så sige jeg har ikke ferie men mange andre har, og det kan jeg heldigvis mærke på mit morgen arbejde, der er ikke så travlt som der plejer at være, så denne uge nyder vi det lidt. Nu kommer varmen tilbage fra fredag det vil så sige med en strid vind der nok får det til at føles være end nu. Måske foråret er på vej.

15-Februar-2016

Mandag.

Gid have mandage, jeg synes det er hårdt at komme i gang efter en weekend især når man står op kl 2-2.15 men jeg er dog glad for at have tidlig fri, selv om i dag stod der en stor opgave foran mig da hjemmeplejen fra Rungsted skal flytte til rådhuset, så der var lige 4 store lokaler håndværkerne havde forladt efter en større ombygning og hold da op hvor så der der herrens ud gipsstøv over alt samt de havde ikke ryddet op efter sig, så der kom lige 2 1/2 time ekstra på min dag. Det har ikke været så koldt her i Nordsjælland denne nat og solen er fremme så mine koier er stadig aktive.

13-Februar-2016

Vandspild.

I går var det min tur til at miste vand et 110 mm rør var gået fra hinanden i samlingen, så fik da skiftet ca 5000 l vand, godt jeg var tidligt hjemme.
Nu var det nok også en dum løsning et lige rør der går ned i en 90 gr bøjning samt et rør som er 3 m lang så vægten har nok været årsagen. Men typisk mig håndværkere er jeg ikke. Flere spørger om hvordan det går med butikken i Holte, jeg var jo klar over at det bliver svært i februar men faktisk har jeg her den 14-2 omsat hvad jeg havde håbet på for hele februar måned, så 14 dage tilbage til at forbedre resultatet så huslejen er i hus :-)

12-Februar-2016

Opdateringer

Så er det ved være tid til at opdater min side næsten dagligt igen, først og fremmest da vore sæson er tæt på, og min travlhed med åbning af butikken er ovre.

11-Februar-2016

Klart vands Garanti.

Når temperaturen nu kommer tæt på de15 gr vil jeg som den første her hjemme give garanti på mit produkt giver klart vand ellers pengene tilbage, der er dog et par betingelser der skal følges samt foto/ video dokumentation. Der kommer mere om betingelserne om det til marts.
Hvorfor jeg kan gøre det ? Er jo fordi jeg ved det virker, samt jeg har flere tilkendegivelse der viser det samme.

12-Januar-2016

Tæt på.

Så er det ved at være tæt på at butikken i Holte åbner tiden har været lang men den har været vente tiden værd synes jeg, det at være næsten 100 % færdig 19 dage før tid er ikke så tosset. Øv vi skal have vinter igen med ned til minus 10 gr. I dag har jeg ansøgt det nye rengørings selskab om ny ansættelse fra 1-2.

09-Januar-2016

Butik.

Så er jeg tæt på at være klar til at åbne butikken i Holte, stort set mangler der kun kasseapparat og dankort terminal, der er video overvågning der kommer alarm op, jeg glæder mig til at se nogen af jer.

03-Januar-2016

12 dages ferie slut.

Så blev jul og nytår overstået og det er ved at være job tid igen. Jeg skal jo som sådan måske have 2 nye jo om små 4 uger butikschef kan jeg jo udnævne mig selv til butikschef, butiksejer, forretnings indehaver ha ha, og så service medarbejder hvis jeg bliver ansat igen på rådhuset.

29-December-2015

Overdækning

Så fik jeg langt om længe lagt låg på min dam, så nu kan frosten bare komme an mangler dog lige at få det spændt bedre fast i morgen.
Jeg ønsker jer alle et godt nytår, og håber i vil besøge min butik i Holte på kongevejen 339 jeg forventer at åbne i starten af februar måned.

28-December-2015

Det er blevet Alliance + der har vundet opgaven på rådhuset vedrørende rengøring og service opgaverne så bliver det spændende om de kan bruge mig. Det afgøres sikkert først sidst i Januar.

18-December-2015

Hvad er der sket siden sidst.

Jeg har været indlagt på en mistange om en mindre blodprop i hjernen men det var heldigvis falsk alarm, jeg har gået et stykke tid med en lille lammelse tilstand i venstre hånd, hvad det så er ved man ikke, så jeg har fået lidt hjemme genoptræning af hånden, jeg ved ikke rigtigt om det har hjulpet, for man vender sig hurtig til at bruge fignerne på en anden måde, størst gene er at spise med gaffel det volder noget bøvl.

16-December-2015

Ny arbejdsgiver ?

Så er det afgjort i dag at min nuværende arbejdsgiver ISS har mistet kontrakten til Alliance + så er det spændende om de kan bruge mig, det finder jeg ud af en gang i Januar måned.
Det vil så være 5 selskab jeg skifter til, og hver gang ryger ens anciennitet, og man skal lave det samme til mindre løn. Tænk at fagforening 3F ikke kan stoppe sådan noget for deres medlemmer

27-November-2015

Mælkesyrebakterier og Mikroorganismer

Det er gået fint med at sælge min bakterier, dagligt har der været gang i posten vil du købe her og nu så vælg mælkesyren den er velegnet til vinteren i dammen mens mikroorganismer er til om sommeren. Jeg har prøvet mange produkter igennem årene men det er nu dem her der virker bedst efter min mening, samt mange andres mening, efter jeg har fundet noget super næring fra Belgien går det stærkt, og ikke mindst samtidig er det sjovt at se tingene vokse frem fra nul punktet, det eneste det kræver er en 25 w akvarie varmer samt 2 døgn tålmodighed, kan også opbevares i mindst 8 uger køligt.

23-November-2015

Vand rensning.

Jeg har haft lidt travlt med at lancere mit nye vand rensning produkt det er lavet på en ny opskrift, jeg fandt noget der booster processen godt op i Belgien, det kan købes i shoppen. Jeg valgt som sagt at gå til en Kranio sakral behandler med foden nu kan jeg gå normalt i gen.

15-November-2015

Fod problem.

Det er første gang i snart 2 år jeg har meldt mig syg til en mandag morgen, jeg har de sidste 2 uger gået med problemer under foden med ømhed og smerter, i går var jeg så i varmt bad og da jeg kom op kunne jeg stort set ikke støtte på min højre fod, det virker som om der er nåle/knive der stikker mig under foden. Kamilla min datter der er fod terapeut kan desværre ikke afhjælpe mig da det ikke er noget hun kan påvirke, hun mener der kan være tale om et træthedsbrud i knoglen under foden, eller nerve i klemme, lægen må ind over, jeg kan ikke gå på hælen en hel dag på job, så lidt surt det hele. Og for søren hvor det gør nas når man går på den.

11-November-2015

Ferie

Jeg har ferie 1 uge fra 7-12 så er der 8 dage til jule ferie når jeg kommer retur fra ferien, med start ind det nye år 4 januar.

07-November-2015

Storm ?

Stadig 10 gr vand her inde i november måned ikke så dårligt, mine koier er stadig meget aktive og fodres 2 gange dagligt sparsomt men de spiser nu godt. Jeg har ikke helt ligget på den lade side, jeg overvejer at starte en mindre butik op, hvad jeg skal sælge har jeg ikke lagt mig mig helt fast på. Nu lover de efteråret først storm med vindstød af de lidt mere alvorlige, skulle ramme landet i nat.

01-November-2015

10 gr vand.

Så er der kun 3 måneder til jeg måske står uden job, vi må se hvad der evt sker 1-2 jeg ved nok ikke en dyt før 10 dage før der er 4 selskaber tilbage som skal byde ind, de tre største og så Elite Miljø jeg har været ansat hos af 2 omgange ialt ca 11 år.
Jeg har stadig ikke fået overdækket min dam mod vinteren, men lige nu er det jo ikke særligt koldt, men det skal nok komme.

24-Oktober-2015

Vinter ?

Jeg har ikke fået skrevet så meget på det sidste, først og fremmest på grund af vejret ikke gør det så spændende, koierne spiser stadig, men der er mindre aktivitet i dammen, jeg skal snart have overdækket dammen inden vinteren. Er vinteren på vej, det ser ikke lige ud til det bliver de næste 14 dage i følge langtidsprognosen. Som i ved går jeg stadig og venter på nyt om mit arbejde det er ret så frustrerende ikke at vide noget før 15-20 januar når man er opsagt til 1-2.

02-Oktober-2015

Masseproduktion mikroorganismer.

Jeg har jo givet min opskrift videre og dejligt at se den virker hos andre også se bare hvad der skrives.
En bruger: Ville lige dele en oplevelse med jer. Oplevede her i sommer at mit vand blev mere og mere grøn og fandt så ud af mit uv var holdt op med at lyse. Fandt så ud af at det var spolen der var ødelagt. Så snakkede jeg med Karl Munzert om et produkt han brugte mikroorganismer og tænkte for 500 kr kunne det jo ikke gå galt.
Første gang brugte jeg 1 spise ske af bio bakto og 1 ske sirup og 1 teske agar agar. Til 10 liter vand. Så ugen efter lavede jeg 30 liter for at sætte det lidt i gang og lod det stå 4 dage og har i dag hældt 30 liter mere i. Og det står næsten klart uden brug af uv og vandet var helt grøn før.

Anden brugere: Endnu en update.
Efter 14 dage kan man virkelig se forskel, troede ellers efter 10 dage uden bedring at der ikke skete mere, men så begyndte det at virke og kan se forskel dag for dag, så jeg prøver at hælde 20 liter mere i på fredag, hvem ved måske det bliver helt klart ??
Synes det er lidt lækkert at se folk har et godt resultat af dette. Havde selv mine tvivl da jeg skulle prøve det. Men hold fast det virker. Har stadigvæk ikke uv på og har ikke hældt noget i dammen på 14 dage endnu. Og vandet er stadigvæk helt klar. Og Karl Munzert er sikker på at man kan reproducere på den måde. Så ikke i tvivl om at man kan lave en opstart og køre på den næste år.

01-Oktober-2015

Øv.

Ja så kom den ventet opsigelse det er nu ca 4 gang på 15 år.
Det er ret så frustrerende at gå 4 måneder nu uden at vide en dyt. Hvem bliver min kommende arbejdsgiver, starter forfra i løn, samt antal timer ? Arbejdstid mm. Ja det er frustrerende, det er underligt at det skal være sådan for en gruppe menesker, som der i forvejen ligger tæt på bundgrænsen af indkomst skalaen. Vi er med til at give de andre den velfærd at komme til rengjorte kontorer wc mm

18-September-2015

Weekend.

Så kom den længe ventet weekend :-) Jeg har stadig 15-16 gr i dammen så det er ikke helt tosset på dette tidspunkt. Jeg har i de sidste par uger oplevet en voldsom smerte i venstre lår, det sover, og snurre helt ned i foden, nu skal jeg til kranium sakral terapi på mandag, så vil jeg se om hun kan hjælpe mig af med det også, da min skulder er næsten helbredt. men er det nu blodforsyningen den er gal med bliver det nok lægen der må henvise mig til vidre undersøgelse.

15-September-2015

Trådalger.

Så er det slut med det fine vand, da jeg har behandlet mod trådalger, ikke fordi jeg har ret mange, men det er bare med at få at få dem slået ned inden vinteren starter, jeg har brugt et nyt middel fra Vestkoi, lige så meget for at se om det er godt da jeg jo normalt bruger zinkoxyd og bage natron.

13-September-2015

Vejr.

Jeg fik jo afleveret min cykel til reparation, så den skulle være færdig på mandag, så reserve cyklen kom i brug, det er min min gamle som cykelhandleren nægter at lave flere reparationer på, da han siger at han sjælden har set en så nedslidt cykel :-) den skulle lige have noget luft så var den som ny :-) Ja så er det ved at være efterår, vejret er begyndt at blive gradvis dårligere, selv om lørdagen holdt tørt på nær nogle få dråber.

11-September-2015

Cykel.

Så er 10 l mikroorganismer tilsat til dammen, og der er sat over til yderlige 10 l men denne gang bare filterbakterier så de er klar på søndag. Jeg har haft lidt uheld i dag først starter det med at jeg glemmer min mobil på arbejde, så kører jeg ud efter den, jeg kom kun til 2 villaveje så sprang min gear kabel, og i den forbindelse hoppede kæden af så jeg var smurt ind i olie fra kæden, der netop var smurt et par dage før, nå men videre på vej til arbejde men nu står gearet, så tykke har lidt svært nu ved at komme op af bakken.

09-September-2015

Mikroorganismer.

Så er der sat over til yderlige 10 l mikroorganismer, så på fredag er de klar til brug.

06-September-2015

Regn.

Der er kommet meget regn fra i går, så jeg har tilsat dammen 5 håndfulde minereal ler, samt 5 bøtter natron det til æbleskiver for at neutraliseret det sure vand så Kh og PH opfører sig normalt.

05-September-2015

Mælke syre bakterier.

Jeg har en brønd hvor alt rense vandet fra tromlefilteret gå til, efter jeg har kommet mælkesyrebakterier i er vandet stort set klart og lugter som rent vand. Det pumpes så videre til aktivt kul, og et kar med Japan måtter og mikroorganismer, inden det går retur til dammen.

02-September-2015

Fint vejr.

Det har været nogenlunde fornuftigt vejr her i dag, koierne nyder solen, der er 18 gr i dammen, alt ser ud til at fungere efter hensigten. Filter strømperne jeg har afprøvet virker, jeg er dog lidt i tvivl om de tager det helt fine svæv, men nu har jeg sat dem ind i en af de andre filter sokker, så kan jeg vurdere det i morgen.

01-September-2015

Filter strømpe.

Jeg har i dag modtaget 5 filter strømper der skal afprøves fra en privatperson, om de så virker efter hensigten er spændende. Jeg har i dag tilsat 10 l af min bakterie bryg, der var vist godt gang i dem efter 2 døgn med varme og luft på.

28-August-2015

Weekend.

Endelig weekend og hold da op hvor er jeg godt brugt, så dejligt at få slappet lidt af. I dag fik koierne brød med honning på det er guf for dem.

27-August-2015

Nyeste koi.

Skal lige sige min nye koi den er blevet modtaget fint af de andre i flokken, og den stortrives, den blander sig fint i kampen om fodret. Jeg troede først den var med rogn da hannerne skubbede til den men det ser nu mere ud som om det var en velkommen gestus.

25-August-2015

Regn.

Jeg kom på arbejde kl 3 i morges tørskoet, for det begyndte først at regne efterfølgende da jeg kørte hjem var det stadig tørskoet for der var det værste overstået det blev slet ikke så slemt som de havde sagt. Da jeg fodrede mine koier i dag, var græsset meget vådt og overasket var jeg over hvor mange små frøer jeg har for jeg har ikke set nogle haletusser eller æg fra frøer. I dag har jeg snuppet en af koierne op af den lille dam, da den skal have mere plads, nu er vandet klaret så meget op at jeg kunne se den, den er vel vokset 25 cm på et år mindst.

22-August-2015

Farvefoder.

Sådan en dejlig dag skal da bruges til at slappe af ude i haven, jeg har for første gang nogen sinde købt farvefoder til mine koier, jeg vil teste om det overhovedet kan ses, vil det kunne påvirke mine koier og deres farve ? Spændende nok, men er skeptisk.

21-August-2015

Filter bakterier.

Jeg har nu tilsat dammen yderlig 7 l af min egen masse produceret bakterier, vandet er super klart og vand værdier er fine, så alt kører som det skal.

20-August-2015

Varmt.

Så er vi tæt på weekenden, dejligt og vi har fint vejr med masser af sol.

18-August-2015

Nyt design.

I dag er der skiftet til nyt design.

17-August-2015

Klart vand.

Mit vand er tæt på at være perfekt, ja det er vel perfekt det er så super klart efter alle de mikroorganismer jeg smider i vandet hver uge, men klart vand er jo ikke det samme som godt vand, men alle vandværdier er i orden så jeg har intet at klage over.

16-August-2015

Arbejde.

Jeg har ikke fået skrevet så meget her på det sidste, for hver dag ligner snart hinanden, og så er der det at starte op efter ferie er godt nok hårdt, og jeg har haft en del ekstra arbejde på rådhuset, en del klager over vores ferieafløsere, så det gør at man er godt brugt når man kommer hjem.

09-August-2015

Hjemmelavet Acitivator.

Og ikke nogen hemmeligt hvad jeg gør 1 bøtte. 1 lille luftpumpe.
1 termostat. 8-10 l vand 1 tsk agar agar 1 spk mørk sirup1 spk Bio Bakto. Temperaturen stå til 26 -27 gr til 3 dagen under løst låg så er det klar. Og det stinker ikke godt. Ca 6-7 l hældes i dammen 3 l sættet med lukket låg i 2 dage mere uden luft på, ved almindelig stue temperatur, så er det klar også. Personligt vil jeg brygge 1 x pr uge i min hjemmelavet Activator, kan nu godt lide at lave store portioner 10 l.

08-August-2015

Bakterier-mikroorganismer.

Jeg er begyndt at selv masse producer mine bakterier til koi dammen, jeg har købt færdig produceret, tilsætter lidt næring luft og varme og på 3 dagen er de klar til at blive lukket ud i systemet. Det gør det billigt ca 50 øre pr l vil jeg tro. Jeg har planer om på længere sigt at selv at holde dem i live. Opskriften kommer senere.

05-August-2015

20 gr.

Så er vi oppe på 20 gr i dammen, og det er en normal temperatur som minimum om sommeren. Alt kører efter planen vandet er fint samt koierne stortrives, jeg har kun et mindre problem og det er en smule skum på overfladen, men hvis temperaturen fortsætter på den her måde, så kommer der også mere gang i filteret.

04-August-2015

Klart vand.

Som skrevet lidt om i går har jeg nu valgt at prøve ikke at have så klart vand, det vil sige jeg kører kun med filter sok om dagen, og ikke om natten nu og se om det giver lidt liv til biomedie nu hvor varmen er kommet, nu må det gerne være lunt resten af august måned. Men måske det slet ikke har noget med det at gøre.

03-August-2015

Filter medie.

Hold da op hvor er jeg smadret efter kun 1 dage på job, det bliver mere og mere hårdt at starte op efter ferie jo ældre man er. Jeg har i år ikke rigtig fået gang i mine kaldnes og Hell-X filter medie de plejer at være brune, men bare ikke i år, måske de har smidt bio filmen, eller om det kan skyldes at mit vand har været for klart, eller svigtende sommervarme får jeg nok ikke forklaring på. Måske min Bakki Shower æder alt energien i vandet.

02-August-2015

København

I går gik turen til vores hovedstad, vi havde bestilt et bord på Kanalcafeen til kl 2 og der servere de god dansk frokost, med smørrebrød der fylder godt op, ikke noget fnidder med et salatblad som eneste fyld. Der efter gik turen rundt i København med kaffe is fadbamser og mere mad senere, 10 timer efter var det på cocktail bar, så godt trætte var vi 12 timer senere da turen gik hjem. Ferien er desværre slut nu.

31-Juli-2015

Dejlig dag.

En dejlig dag i København og på intet tidspunkt kom der regn, hvilket så absolut havde trukket 1 million menesker på gaden, vi tilbragte det meste af dagen på torvehallerne ved Nørreport station, selv med så mange menesker på gaden løb vi ind i min kusine. Vi spiste på gråbrødrer torv en stor burger, ikke de der pap burgere som på de amerikanske kæder, men en lækker en af slagsen.

28-Juli-2015

Regn.

Det er nu noget køligt her på det sidste, jeg har nu kun 15 gr i vandet, og regn er der så også kommet en del af. Jeg har kun fodret 2 gange om dagen i en uges tid da jeg stadig har protein skum på overfladen.

27-Juli-2015

Ferie.

Øv så er den ferie snart slut, de første 2 uger har der været nogenlunde vejr her i Nordsjælland, jeg har ikke haft problemer med dammen, og mine koier, kun skum på vandet der nok skyldes lidt overdreven foder mængder, når man nu har fri.

16-Juli-2015

Ferie.

Jeg holder ferie.

12-Juli-2015

Fint vejr.

Det virker som om de metrologer er helt skævt på den, for vi fik ikke noget regn i går og i dag er der sol og varme, det gør nu ikke noget når det er væsentlig bedre end lovet. Så er der snart sommerferie i 3 uger ja fra i morgen.

07-Juli-2015

Zinkoxyd.

Jeg købte en fin rød Japansk Ahorn sidste år, den var super fin her i foråret, men pludselig visnede den ned på få dage, hvilket undrede mig meget, først i dag er jeg kommet på at jeg højt sansynligt har vandet den med vandkanden, hvor der var opblandet Zinkoxyd i, tror det har taget livet af den

06-Juli-2015

Varme.

Der opstod ingen problemer i varmen denne gang med mine koier, modsat sidste år hvor der opstod akut behov for at behandle dem, da de fik White Spot og alle låg nede på bunden. Men min teori er stadig andefugle har bragt det til mig.

30-Juni-2015

Arm.

Med fare for at gentage mig selv så har jeg igen været til behandling hos
Kranio-Sakral behandleren, det går så bare fortsat fremad 2 behandlinger og jeg er stort smerte fri for første gang i flere måneder og armen er vel tilbage på 75-80 % af tidligere funktion :-) det er bare super for første gang i måneder kan jeg løfte armen op over hovedet, helt vildt.

28-Juni-2015

Varme.

Med 27-30 gr i næste uge, så skal i være opmærksom på at evt parasitter eksplodere, ja det gør bakterier også samt andet skidt. Så er der mistanke til noget nu så se at få gjort noget ved det, de næste par dages gråvejr er perfekt til at få fixet problemer. Husk godt med ilt på dammen, evt brintoverilte i reserve hvis fiskene hænger, det er et voldsomt hop i temperaturen fra 17 gr til 30 og måske mere på 4-5 dage, få dages trope varme med bakterie eller parasitter, og du kan vinke farvel til dine koier.

26-Juni-2015

Smerter.

Jeg har i langt gået med stærke smerter i venstre arm, ja flere måneder, mente nok det med tiden ville afhjælpe på problemet, det skal vel arbejdes væk, men nej det er blevet være og være for hver dag der går, faktisk er min livskvalitet nedsat væsentlig, når man vågne op til 20 gange pr nat, fordi man ligger på armen, samt dagligt gør jeg lige en forkert bevægelse, så smerter det helt vildt. Det betyder desværre jeg har sovet en hel del mere om dagen, men i dag har jeg så været til behandling af den hos en Kranio-Sakral behandler, det er godt noget underligt noget, men har det 50 % bedre end da jeg kom, jeg har en nerve der er i klemme oppe fra halsen, vandre den ned mod kravebenet og til overarmen hvor den slutter. Hun arbejder med at løsne den, jeg var total groggy oven på behandlingen, som i øvrigt stort set kan mærkes, men meget anderledes. Jeg skal i de næste 14 dage spise store mængder gurkemeje, da jeg har inflammation i slimsække i skulderen. Skal der op igen på tirsdag øj hvor jeg håber hun kan kurer mig.

22-Juni-2015

2 gode dage.

Vi fik da 2 gode dage med lidt sol og varme, hvis man kunne finde læ for vinden, men i dag har været mindre godt med en del regn, dog undtagen her til eftermiddag/aften. Nu er det Sankt Hans i morgen og sommeren venter vi stadig på desværre.

19-Juni-2015

Sommer ?

På grund af øget arbejdspres på mit arbejde har jeg ikke fået opdateret så meget på det sidste, samtidig er der ikke sket så meget da vejret jo ikke rigtigt er til havedam, vi mangler noget varme og sommer. Jeg har som sagt tændt for uv, men vælger nu at slukker igen, da vandet er super klart.

13-Juni-2015

Varmt.

Super vejr i går, og i dag til dels, jeg har som sædvanligt feses den af, da jeg er flere dage om at restituerer efter en uge på job efterhånden. alt ånder fre i dammen, jeg har allerede effekt på uv er tændt igen vandet er super klart.

12-Juni-2015

Strøm nedbrud.

Kl 20.50 der røg strømmen desværre, men det varede så heldigvis kun ca 1 time, så jeg kan ånde lettet op, det ville først være en katastrofe på en varm sommerdag, med flere timers strømnedbrud med så mange koier.

11-Juni-2015

Uv

Så er min uv startet op for anden gang i år, jeg kører kun 7-10 dage og slukker så igen. vandet er så svagt grønt, så jeg tror man skal have super falkeblik hvad jeg så mener at have.

08-Juni-2015

Sommer ?

Jeg synes ikke rigtigt det vejr lever helt op til ordet sommer, vi roder stadig rundt på 15 - 16 gr i vandet.

07-Juni-2015

Skum på vandet.

Hvor er min protein blevet af ? Jeg har ikke rigtigt noget skum på overfladen efter det er blevet noget varmere, min protein skimmer giver noget, men slet ikke som sidste år, er det Bakki Shower der gør en forskel, eller kan det være mikroorganismer tilsat for en uge siden ? Den smule skum der er, den kommer fra Bakki Showeren. Jeg er jo på ingen måde utilfreds med det, men undres, da der var meget skum for 1 uge siden.

06-Juni-2015

Mad.

Der er ikke sket det vilde på det sidste, jeg har været ude og spise med min onkel og kusine samt mine børn, på bjælke stuen i Lyngby, det var super hyggeligt. Min onkel er en frisk mand på vej mod de 92 år. Jeg har jeg så fået startet min protein skimmer op igen, der gik ca 15 minutter og der kommer skum ud. Så fik jeg sat ny ledning på min stikdåse med 4 udgange den som slog mit husrelæ fra, ledningen var mørnet op, det er sådan et jordspyd. Tro det jeg har selv gjort det uden hjælp

04-Juni-2015

Trådalger.

Ja så er stort set alle trådalger er væk nu, selv om jeg kun behandlet 1 gang med zinkoxyd 1/2 portion der skulle genbehandles efter planen (min egen) men de er 99,8 % væk så det gør jeg ikke.

03-Juni-2015

Øv.

Da jeg stod op kl 3.20 i morgen er det første jeg altid gør, sommer som vinter, det er at gå ud i haven og tjekke om alt er i orden, men der var meget tavs ja musse stille, alt undtagen luft pumper var gået i stå, luften kommer fra anden gruppe. Relæet var slået fra, og ville ikke startes op igen. Så nu var det i gang med at tjekke et stik et af gangen, fejlen var et spyd med 4 udgange det er defekt må jeg så konstatere, mørnet ledning og så regn er en dårlig cocktail. Hvor længe det hele har været uden strøm et sted mellem kl 22-3.20. Det er ikke altid det nemmeste at have en dam.

02-Juni-2015

Bakki Shower.

I går kom der en kasse bio medie til min Bakki Shower med Crystal Bio posten var meget forurolig over om indholdet i kassen skulle rasler sådan, jeg sagde det var 5 stk Kæhler vaser, så den bliver dyr :-) Jeg har solgt min pumpe på 15000 l vand og så købt en ny Oase så nu har jeg to pumper på bakkien der giver det samme antal l men bruger 20 w mindre i strøm, så på denne sommer er brugt pris kontra ny pris hjemme, og pumpen er betalt, så næste år mindre strømforbrug.

31-Maj-2015

Vejr.

Ja der sker ikke så meget her på det sidste, vejret er halv dårligt så man gider ikke rigtigt noget, men alt er fint i havedammen jeg er snart kommet af med trådalgerne, og vandet er stadig super klart, jeg har fyldt lidt flere filter sten på Bakki filteret. Noget tyder dog på at sidst i næste uger kommer der mere varme frem mod Danmark.

28-Maj-2015

Weekend.

Så er det snart Weekend, kl 9 i morgen tidlig kan de ikke se min røv for mine skosåler, selv om det kun har været en 4 dages uger er jeg bare total færdig.

27-Maj-2015

Fødselsdag.

Om jeg kan lide det eller ej så blev jeg 59 år i dag, så er det sket til næste år med ungdommen, når man bliver 60 år, positivt er det jeg kan se en ende på arbejdsmarkedet om 3 1/2 år så er det efterløn hvis det stadig eksistere til den tid, jeg ved jeg aldrig vil kunne fortsætte, jeg er allerede slidt godt op, startede jo i 1972.

27-Maj-2015
25-Maj-2015

Regn.

En dag med godt vejr det er hvad vi kunne få i denne omgang, nu er det regnvejr og små koldt med 13 gr i dammen sidst i maj. Nu har mit Bakki Shower kørt i 3 uger og prøveperioden er ovre, og det har gjort en stor gavn for dammen, vandet er mere klart end jeg har set på i 28 år, og det er jo slet ikke kommet i gang sådan rent biologisk det må være begrænset, hvor meget bakterie flora der har sat sig på mediet.

23-Maj-2015

Luft.

Fik lavet lidt om på mit luft i det store Moving Bed filter, jeg fik monteret 4 luftsten mere så det gav mere luft og tingene drejer mere rundt, så det passer nu til navnet. Mit vand er ved at være tilbage på samme niveau som før jeg behandlet mod trådalger, så dejligt med klart vand igen. Det gode vejr ramte ikke rigtigt vores område i dag, det har været små koldt og blæsende, men vi kan jo ikke gøre så meget ved det.

22-Maj-2015

Trådalger.

Så fik jeg behandlet mod trådalger med Zinkoxyd, dammen lignede noget der var løgn i går, men i dag væsentlig pænere at se på, jeg blev nød til det da de voksede total uhæmmet med ca 10 cm pr dag. Jeg fik monteret Bakki filteret færdig i dag nu er det limet med pvc lim, for de var bare sat sammen, men nu går det ikke fra hinanden. Fik også sat en bedre slange på pumpen som en flink fyr fra Helsingør sponseret, hvis han måtte se mine dam og koier, så nu er det kommet lidt mere knald på flow.

19-Maj-2015

Lorte vejr.

Ja undskyld men det mener jeg det er. Hvad hjælper det man har en have, en havedam med koier, når man ikke kan være ude uden at gå rundt med stor regnfrakke på.

18-Maj-2015

Dårligt vejr.

Nu vil jeg snart gerne se noget mere stabilt vejr, som det er nu går det fra sol og til ekstremt regn og hagl, kom nu sommer, fra 15 gr til 10 gr i vandet.

17-Maj-2015

Blæst.

Jeg fik godt nok slået græs i dag, det foregik i en blæst som er ret så irriterende for vinden er bestemt ikke spor varm i dag, jeg har fået lavet Bakki filteret med 50 mm rørføring, og det fungere med noget mere flow på nu. Jeg kom jo i tanke om jeg havde en gl sæk Aquarock stående og fylder op så der har jeg rengjort det og smidt ca 60 l mere op i også det er jo et meget luftigt materielle det er lavet naturligt af flydende lava sten, og når det så rammer det kolde vand så sitre det, så derfor er det fyldt med små huller hvor vores bakterie kolonier kan gro på.

15-Maj-2015

Super vejr.

I dag fik jeg smidt yderlig 10 kg filtermedie i min Bakki Shower, jeg fik dog ikke lavet det om til 50 mm rør fra pumpen, vi prøver og ser på det i morgen, med mindre vejret forhindre det, i dag har det jo været super vejr så vi fik grillet lidt mad, så en dejlig dag. For første gang kom jeg op på 15 gr i damme, året varmeste temperatur er målt i mit vand.

14-Maj-2015

Trådalger.

Så fik jeg de sidste trådalger fjernet fra dammen, de lå som en stor klump på bunden døende, så dejligt at slippe af med dem, nu gror der lidt på siderne af dammen, så jeg holder øje med dem bliver de over 5 cm så kommer der zinkoxyd i vandet. Alt ser ud til at kører, ingen problemer med de nye, og vandet er stadig klart og fint. Med lidt held får jeg lavet mit Bakki Shower om til 50 mm rørføring i stedet for 40 mm slange, det vil give væsentlig mere vand flow og jeg tror det vil se pænere ud.

12-Maj-2015

Chagoi koi.

Så er det snart forlænget weekend til mig 4 dage fri. Jeg har i dag solgt 2 stk Chagoi og overflytte 6 stk til min store dam fra den lille, så der går nu kun 3 tilbage samt en guldfisk.

10-Maj-2015

Sølvbryllup.

Jeg var i går til sølvbryllup, det var en super fest med masser af god underholdning, samt en dejlig grillet pattegris, og det smager jo altid bare godt, men jeg kan godt mærke jeg ikke ikke er 20 år mere, man er noget kvæstet når man kommer hjem kl 4 morgen, så i dag er jeg noget træt og lidt ør i hovedet ikke forde jeg drak så meget, da jeg havde fokus på det, men det bliver jo til lidt alligevel lyserødt boblevand til start så en pilsner + sikkert et par stykker mere, vin til maden sikkert et par pils mere senere, en konjak til kaffen, måske mere end en, samt et par pils mere, lidt whisky og cola et par stykker tror jeg, samt også blå Gajol og Jærgermeister antallet kan jeg så ikke lige huske. Alt i alt en god dag aften nat, så det gælder bare ikke om blande for meget :-) så undgår man også at blive dum at høre på.

07-Maj-2015

UV.

Så slukker jeg for uv igen, for nu er mit vand mere klart end jeg nogensinde har set det før, så det må skyldes Bakki Shower for ellers har jeg ingen forklaring på det, det er krystal klart så jeg kan se alle folderne på dugen, men det har jo kun kørt i 5 døgn, selv om mediet har været lagt til modning noget længere i vand med ilt samt filter bakterier.

05-Maj-2015

Klart vand.

Så er vandet snart lige så klart som det plejer at være nu kun 7 døgn med uv på 3 døgn mere så jeg kan slukke for uv i mindst 3 uger mere , så det vil sige max 15 dages drift pr måned, det er nok derfor røret kører på 3 år nu. Mit Bakki Shower knokler bare der ud af af, det fjerner nitrit og reducer nitrat væsentligt og stabilisere pH så måske alle burde have det til deres dam, og det behøver ikke at være i rustfrit stål, der kan godt lavet et fint hjemmebygget i plast.

03-Maj-2015

Filter.

Jeg er ved at være træt af filter, nu drømmer jeg også om det om natten, men fik så lige noget hjælp til opstillingen af måske verdens bedste filter system, som en privat person har lavet til mig nu må vi se om det giver alt det som jeg læser om fra hele verden. Det har været en meget kold morgen i dag, så temperaturen er nede på kun 10 gr i dammen her til morgen. Mit vand er stadig grønt men en tendens til gråt det plejer at betyde døde alger, så med lidt held opklaring i løbet af nogle dage.

02-Maj-2015

Grønt vand.

De havde jo lovet regn fra morgenstunden St.bededag her i området men det ville solen så ikke acceptere, der kommer aldrig en dråbe hvilket vi ikke skal klage over. Så et par timer kunne vi sidde ud med lidt overtøj på selvfølgelig, for hedebølge var det bestemt ikke. Jeg fik ordnet et par små ting ved dammen, men ryggen driller mig stadig så jeg vil ikke løfte alverdens ting i øjeblikket. Mit vand er let grønt nu så der går jo nok 8 dage mere med uv på før det klare helt op hvis mit uv rør stadig har magt til det kører på 3 år.

01-Maj-2015

Kat.

Som nogen måske husker mistede jeg en Chagoi koi da den første vinterfrost kom, da min lille dam var kørt næsten tom for vand som skyldes et frosset rør, men det var nu så billigt sluppet, så har jeg mistede 3 mere her i foråret til ukendt dyr vil jeg tro da jeg ikke har set nogen døde fisk. Men jeg havde jo lagt mærke til at noget af kanten, som består af lærkebrædder var skubbet i vandet, her til morgen kommer jeg så tidligt ud i haven og hvad ser jeg så en kæmpe helt hvid kat sidder med begge forpoter nede i vandet og fiske, jeg tog den på fersk gerning, og råbte så højt så den sprang en meter op i luften og forsvandt i hurtigt tempo væk, og ganske rigtigt 2 forholdsvis stort brædder var skubbet i vandet. Jeg har jo en rense brønd fra tromlefilteret, hvor jeg tømmer en filter sok hver anden dag i perioder hver dag for slam og der er op til 5 l grønbrunt slam i den, og det lugter ikke godt skal jeg huske at sige, tænk før i tiden der røg det bare videre ud i filteret, nu går det på kompost beholderen med låg på, det er over 15 l rent slam pr uge.

30-April-2015

Lang weekend.

Så er det lang weekend dejligt jeg ikke skal op kl 3.15 i morgen tidlig. Der er nu tørt i filtergraven, så det var dejligt at få det lavet selv om det var hårdt, og jeg er øm i hele kroppen og ryggen smerter. Jeg vil gerne hvis vejret tillader det have mit risle/bakki filter i gang her denne weekend.

29-April-2015

Filter.

Så kører tromlefilter og Moving Bed igen knap 1 døgn efter afmontering, lige nu ingen problemer med dryp. Der er forskel på at have kun 6000 l igennem filter eller + 15000 l minus tryk tab mm. Undre mig dog over at kun 1 døgn uden normal filter, har gjort at vandet ikke er super klart i dag, men det kan være begyndende svæve alger, men spændende at se om nogle dage. men der er ingen problemer nu alt fungere i gen, stadigvæk lidt vand i filtergraven men det skyldes regnen i nat, så det lykkes mig uden hjælp.

28-April-2015

Filter.

Så er jeg gået i gang med filter, for nu forsvinder der over 10 cm vand dagligt og det duer ikke, men som sædvanligt opstår der problemer undervejs. Nu må jeg se om jeg er i stand til at samle det så det er tæt. Kommer nyt prøvekøre. Skruer og beslag kom af og det skal gøre fra indersiden af ja hvad sker så, taber skruen ned i 5000 bio medier, ny skue tages fra reserve filter, da jeg ikke kan finde den, så skal filteret ned i hullet, fint det vejer jo 1/2 ton og så står det super skævt, hvorfor jeg har selvfølgelig tabt et bræt ned i hullet da filteret skulle sænkes ned.

26-April-2015

Regn.

Så er det vist med det gode vejr et stykke frem synes ikke langtidsprognosen ser lovende ud, men ok vi manglede også vand i haven det var begyndende tør. men synes jeg så onsdag ser fornuftigt ud med sol men ikke så varmt måske jeg burde få skilt mit filter den dag, så jeg kan få dryp af vand stoppet.

25-April-2015

Træt.

Weekend det er ikke så tosset, jeg føler mig også godt brugt så et par dages fri kan forhåbentlig få mig op på dupperne igen, der var ellers en del jeg kunne gøre ude i haven, men er kørt træt, så mangler energien desværre, jeg skal jo også have have filteret op så det kan blive tæt igen, men det er en opgave der kræver en del snilde, så jeg går rundt om den varme grød uden at gå i gang.

23-April-2015

Sol.

Det var super vejr i går med 14 gr i dammen, samt masser af sol, jeg fik slået græs for 2 gang i år, vi fik også grillet for første gang, så alt i alt en dejlig dag.

21-April-2015

Trådalger.

13 gr i dammen sol så alt er skønt, fik i igen fjernet ca 15 kg trådalger, men de er lige til at hive op i år, modsat sidste år hvor de hang fast og var exstrem slimede, det er underligt sådan en forskel fra år til år jeg har valgt ikke at behandle indtil videre.

20-April-2015

Øv.

Det var desværre ikke nok at den skydeventil blev lukket korrekt, der kommer stadig vand dryp, det er godt nok noget rigtigt hø at skal have det filter op af filter graven, så skal tromlefilteret lukkes ned og de store gummimuffer af monteres samt rørføringen ud til dammen Øv øv. Det bliver en møg opgave at gå i gang med, måske jeg skulle købe mig til hjælp på den opgave, om det så er skyde ventilen eller gummi pakningen ? jeg kan også håbe det går i sig selv når der har sat sig kalk skidt men hvor lang tid går der med det, og det kan måske blive endnu værre.

19-April-2015

Dryp.

Ja så står der vand i filter graven igen, så træerne vokser ikke ind i himmelen for mig, har lukket en skydeventil bedre til så håber jeg fejlen er her, det ser jeg så i morgen. Det har været super vejr med sol men stadig skal man opholde sig i læ for ikke at fryse og blive kold, vandet er nu på 11 gr.

18-April-2015

Vind.

Det kunne have været en nogenlunde dag i går hvis ikke den vind gjorde det virkede så hamrende kold. Jeg fik afmonteret filter for slange og rør samt filter materiale, tømte for vand, og fik det taget op af filter graven ikke en hel nem opgave når man er alene om det, det er godt nok noget tungt, det viste sig det var gummi pakningen nede ved 50 mm skydeventil der var løs så den skulle stramme godt. Så her til morgen er der næsten helt tørt.

17-April-2015

Weekend.

Så blev det endelig weekend jeg synes denne uge har været lang jeg kunne nu godt tænke mig en 4 dages uge, og det er på trods af jeg kun er ansat på 31,25 timer. I dag skal jeg se om jeg kan finde fejlen på vandspild, det bliver nok ikke nemt men jeg må afmontere slanger rør mm, det er surt.

16-April-2015

Vand.

Så kommer der heldigvis noget varme her i weekenden, jeg har fået et problem med utæthed på filter/rør da der står vand i filtergraven, har ikke lokaliseret fejlen, men det er sikkert fra det filter jeg selv installeret sidste år, tror ikke det er fra tromlen og Moving bed filteret.

14-April-2015

Klart vand.

Ja det er ikke det mest spændende vejr i dag, men regnen har da holdt sig væk modsat af hvad de sagde i vejrudsigten i går, men det skulle heldigvis blive noget mere lunt sidst i denne uge. Mit vand klare op efter jeg har sat et større for filter på pumpen, så nu er jeg ikke lige i risiko for at det stopper til med det sammen.

12-April-2015

Super dag.

Det var jo kanon vejr i går med ca 18-20 gr så hvad kan man klage over ? Temperaturen kan der ikke udsættet noget på, og det ses hurtigt på koierne de tigger jo foder konstant, vandet var oppe på ca 13 gr. Så fik jeg slået græs for første gang i år, det var blevet lidt langhåret synes jeg. I går fik jeg ordnet min vinterstue støvsuget og fjernet overflødigt ting der ikke har været brugt længe det røg ud.

11-April-2015

Medelse fra min udbyder.

Så bliver jeg nød til at starte en ny side op, da den gamle er blevet for stor.
Derfor er jeg startet op med en ny side.
Bemærk: Din side er blevet meget lang, og er langsom for dig og dine besøgende.

12-April-2015

Nyhed Mælkesyrebakterier styrke med 30 milliarder bakterier varen består af 2 slags bakterier der bare blandes op i vand fra dammen ca 20 gr.
Kan købes nu i shoppen

Hver pakke vejer 30-32 gr det gør at prisen er yderst attraktiv med andre færdig vare produkter

Mit Vandrensnings produkt kan købes nu, hjælper dine fisk igennem vinteren uden sår nedbryder de dårlige bakterier og holder vandet klart og lugt frit.

Det er nemt sjovt og hjemmelavet er nu en gang bedst.

Direkte fra Japan brændt ved 1800 gr. Det er en slags keramisk glas materiale.

Og det ser noget bedre ud end den slange der var på før.

Bakki Shower måske verdens bedste filtersystem bruges af Japanske opdrættere.

Så fungere det hele i gen.

Dejligt at komme af med overdækningen.

Så er det noget større chance for ikke lige at stoppe til.