VELKOMMEN TIL MINE KOI DAM NYHEDER

                                       Marts 20131-4-13 Obs: Gå til ny side.
http://www.koi-dam-kalles.dk/6596814
 

31-3-13 Så er det 120 dage siden at vinteren startede med sne og ekstremt kulde, og med helt ned til minus 6-15 gr, så nu er det ved at være kritisk for koierne, vinteren har allerede været en måned for lang for vores våde venner, det er mig helt klart med min erfaring med 25 år med koier. Nu begynder det at koste koier over hele landet hvilket jeg også har hørt om, det ser desværre også ud til at frosten om natten først forsvinder om ca 10 dage.


30-3-13 Det var en rigtig hyggelig dag i går med en hel del pils til frokosten, samt også med lidt mere snaps en godt er, men hvad pokker det er jo kun påske en gang om året. Vejret viste sig jo fra sin dårligste side med sne, så godt man var indendørs, jeg kom først i seng kl 3 nat, men jeg har det nu godt i dag, og ingen abstinenser med små rystelser på hænderne 😀 men jeg gik også over til cola på det rigtige tidspunkt af dagen.


29-3-13 Langfredag den eneste dag jeg skal noget her i påsken, og det jeg skal er kun at lave en påskefrokost for min datter og hendes forlovede, for jeg har trukket stikket ud, nu vil kun slappe af og komme til hægterne igen. Havearbejde det giver sig selv ingen dårlige udskylninger for det er jo vinter stadig 🤩selv dammen der kan ikke gøres noget arbejde nu for det er bare alt for koldt 🤩 ja og for det ikke er løgn kommer der sne også vi har fået et fint hvidt pulver lag i dag.


28-3-13 Nu må varmen så godt snart komme, men det ser ikke ud til at bliver før næste weekend, og selv der slipper vi ikke for frost om natten.


27-3-12 Endelig påske og 5 fridage står og venter på mig, hvor jeg dog trænger til fridage 🤪 Jeg har startet med at fejre dagen med 1 l faxe på dåse, sådan en dåse på 1 l passer lige til at slukket tørsten med. Det er dejligt med sol men hvorfor fanden skal det være så koldt om natten ? Men vi må jo glædes over dags temperaturen nu er i plus, jeg kan se koierne står i den del af dammen hvor solen er på selv om det er under tag. Jeg starter en en ny side op om sidste nyt for jeg har vist skrevet alt for meget ind på siden her, og det tager mig nu flere minutter at få siden opdateret 😥 så 1-4 laver jeg en ny side med sidste nyt, og det er ikke aprilsnar.


25-3-13 Det var en kold fornøjelse i dag da jeg kørte hjemmefra på cykel 4.15 i morges, hver dag glæder jeg mig over at det er en dag mindre på arbejdsmarkedet, gid jeg kunne gå på efterløn nu, men jeg må pænt vente til jeg bliver 62 1/2 år 😥 Nu må det godt snart blive varmere i år går vi nok fra vinter til direkte sommer har jeg lidt på fornemmelsen. Jeg er ved at kulle aflevere et stor køkken efter en hovedrengøring, der bliver brug for ca 25 timer for at nå igennem det, det er ikke sjovt arbejde at gå i gang med sådan et projekt, men godt jeg har 2 mand på opgaven 😀 men det er mig der er ansvarlig for at det bliver godkendt.


24-3-13 Solen kan vi ikke klage over men hvorfor pokker skal det være så hunde koldt i år, hvis vi år ikke får en sommer der siger spar røv til tidligere sommeren så er der ingen ret færdighed til, vi må have det til gode. Men om alle omstændigheder se kulden ud til at slippe sit tag i starten af april uden det dog bliver mere en 8-10 grader der men lidt har også ret.


23-3-13 Dejligt med solen fremme, men det er nu hundekoldt og de næste par dages nattefrost ligger på 6-10 minus grader. I dag skal der slappes af og livet skal nydes med en god frokost samt en kold pils.


22-3-13 Jeg må nu indrømme at jeg har fået noget der minder mig om stress her på det sidste , jeg kan gå i stå midt i en samtale og det er nu sket et par gange her på det sidste, for jeg kan pludselig ikke huske hvad jeg vil sige 😥så det er ikke så godt. Men nu har jeg jo også snart 5 dage fri, jeg har aflyst en påske frokost ude i byen , så det bliver nok kun til lidt hygge her hjemme sammen med mine børn en af dagene. J eg har dog stadig en hovedrengøring på rådhuset køkken der skal afleveres, samt de tre dage i påsken torsdag fredag samt mandag, dem s kal jeg indhente før påske, det skyldes at ellers går der 14 dage før de får gjort rent igen da vi kun kommer 1 gang hver uge


21-3-13 Snestormen gav ikke meget sne men efterfølgende har det stort set sneet siden og der er kommet et godt lag  Hold da kæft hvor er jeg træt af det, nu har den vinter snart været i gang siden 30 november så snart små 4 måneder afbrudt af nogle få perioder med varme. Det er nu det begynder at blive kritisk for koierne 90-120 dage med kulde det sætter sig sine spor hos dem, men nu må der vel også snart komme lidt lunere vejr frem til os. Den lejlighed jeg skulle gøre rent for kommunen var nu ikke så slem som jeg havde frygtet det tog mig 2 timer og den skinnede da jeg forlod den 🙂


19-3-13 Snestormen blev nu kun til en storm her, der kom ca 1,5 cm sne men selvfølgelig var det da jeg kørte på job i morges kl 4.15 I morgen skal jeg ud at rengøre en lejlighed for Hørsholm kommune  efter mit normale arbejde det er en lejlighed der skal sælges som har været beboet af en handikappet, der er blevet slebet gulve mm. Spændende hvor slem den opgave så er ?


18-3-13 Lorte vejr det stormer helt vildt, det er godt nok svært ikke at ryge af helvede til på cyklen 😥 og så kommer der også sne i nat 😠


17-3-13 Det meste af dagen i dag er gået med at sætte reoler op montere tv, lampe og diverse malerier, mens min kone har vasket glas samt andre pynteting af, godt min ven Lars har hjulpet mig for vi har flyttet en lejlighed for et familie medlem. Og efter næste weekend skal den gamle lejlighed afleveres rengjort, så der venter stadig et stort arbejde foran os. Jeg har også lovet at rengøre en lejlighed for kommunen på onsdag efter håndværkere så jeg har lidt rigeligt at se til i øjeblikket.


16-3-13 Øv den lorte vinter forsætter tilsyneladende bare i evigheder,det ser ud til at der ikke er nogen for bedringer lige rundt om hjørnet 😥 Sta kkels koier nedkølet i koldt vand, men det kan vel kun gå den rigtige vej ?


15-3-13 Dejligt det er blevet weekend 🤩 ugens bedste dag er nu fredag. Jeg har været job fra kl 4.30 i morges og jeg er først kommet hjem her kl 19 jeg havde en flytning jeg skulle ordne i dag, så nu er jeg godt brugt. Jeg er godt nok træt af denne vinter men hvem er ikke det ? Og så kommer der sne storm mm i næste uge 


13-3-13 Hvad skulle vi så med alt det sne nu hvor det er blevet forår ? 😠 Nu vil jeg gerne have lidt varme, for jeg er godt nok træt af det her vinter møg. Jeg trænger også til at se mine koier svømme sådan rigtigt rundt i dammen. Jeg har ikke så meget tid lige i øjeblikket,jeg er er ikke så meget på min pc, for jeg har et projekt der tager en del af min tid, men om et par dage håber jeg det er overstået, så jeg kan slappe lidt mere af.


11- 3-13 Hold da op hvor var den led i morges, med minus 7-8 graders frost og en strid vind der gør livet surt når man cykler på job kl 4.15 i morges .


10-3-13 Søndag så er den weekend desværre slut og en hel uge med hårdt arbejde står og venter på en. Jeg var i går til fødselsdag hos vores gode venner i Charlottenlund, og som sædvanlig var det en god aften med dejlig mad, men som sædvanlig kommer man jo for sent hjem, så man er lidt mat i dag. Og i dag har det igen været helvedes koldt på grund af den møg vind gid det snart bliver rigtigt forår med varme vinde, så vi kan få vores koier frem.


9-3-13 Det er hundehamrende koldt i dag, det er den modbydelige blæst der gør det til et små helvede at køre på cykel i dag. Det er godt nok ærgerligt at det bliver vinterligt nu igen medsne og frost det giver os et tilbageslag med koierne nu var de lige vågnet op fra vintersøvnen .


8-3-13 Weekend 🤪Og det er blevet rigtig koldt og blæsende, men vi kan nu k un vente på vinteren er ovre selv om det er blevet forår 😥 men før eller siden kommer varmen vel for alvor. Jeg har købt en nye mobil fra Sony og den er bare super fed Experia Z *
Billedet i undersiden.5-3-13 Tirsdag er overstået så en dag nærmere weekenden 🙂 Jeg må desværre indrømmer at jeg er godt brugt i øjeblikket, mine tanker går allerede til påsken og nogle dage med frihed. Koierne er kommet op i tempo så det er bare ærgerligt at vinteren vender tilbage igen efter weekenden😥 og det ser godt nok koldt ud fra ste uge.


4-3-13 Mandag hvor jeg dog hader den dag, jeg ved ikke hvorfor, men jeg har ondt i hele kadaveret når jeg kommer hjem fra arbejde hver mandag, det må være fordi jeg ikke har knoklet i weekenden, men bare slappet af. Jeg prøvede i dag at give mine koier lidt foder, og for det ikke skal være løgn spiste de deres mad, det var dejligt at se dem igen nu når jeg har kørt en tagplade til side, den bliver dog lagt på igen til natten for det bliver jo ned til minus 4 grader. Alle koier ser ud dog til at være ved godt helbred og de var pænt livlige så jeg er en glad mand for der er ingen dødsfald.


3-3-13 I dag vil jeg skubbe nogle af mine tagplader lidt væk fra dammen, så kan jeg se om mine venner har det godt oven på kuldeperioden, som der i denne omgang som har været her i små 30 dage. Det bliver dejligt at se om de har det godt , hvilket jeg håber og tror på. I dag lugter det virkeligt af forår med masser af sol.


2-3-13 Jeg har da lidt supplerende oplysninger om mit stunt i går på posthuset, posthuset ligger inde i et supermarked og jeg købte frimærkerne i kiosken for der var en meget lang kø hos posten derfor overfrankering, jeg fik mit brev udleveret som jeg havde smidt i bøtten af en meget sur postdame, hun skældte mig ud over at hun skulle lede efter det blandt mange andre breve, og da hun fandt det fik jeg også at vide det var overfrankeret, jeg sagde det gik da til et godt formål (hendes løn det sagde jeg dog ikke højt) Det værste var at jeg undrede mig over det var åbent brev, for synes da jeg havde lukket det om morgenen, så jeg lånte også tape så det kunne lukkes.Tror jeg er ved at blive små stresset.


1-3-13 I dag på mit arbejde ringer rådhusbetjenten til mig og siger der er et brev fra kommune til mig, skal jeg sende det hjem til dig, jeg svare nej spar bare de frimærker det er jo trods alt os skatteydere der betaler så jeg henter det så selv. På vej hjem fra arbejde skal jeg selv sende et brev, så jeg køber frimærke og går på posthuset med det, og da jeg så kommer hjem siger min kone skulle du ikke sende det brev ? Hvorefter jeg svare det har jeg da sendt, men godmorgen jeg har sat frimærket på brevet fra rådhuset til mig selv, så en gang mere på posthuset for at sende det rigtige brev. Så blev det endelig forår selv om det nu virker noget koldt i dag det er vinden der får det til at føles som minus 4 gr, men nu smelter det sidste sne jeg har i haven så det er da altid noget .

VELKOMMEN TIL MINE KOI DAM NYHEDER


                                      Februar 2013


27-2-13 Det lugter lidt af forår har dog stadig ca 2 cm sne på min overdækning til dammen, og med nattefrost går der jo nok nogle dage før det er væk. Glæder mig til at vi snart skal i gang med dammen og filteret skal startes op på ny. I øjeblikke kører jo kun mit trykfilter på 75 l og det smider vandet ud i mit hjemmelavet filter på 1500 l vand, og for det ikke skal være løgn har der ikke været is på filteret hvilket jo nok skyldes at der har været låg på og at det går 1 m ned i jorden.26-2-13 I dag var der lidt sol og det fik mig lidt i forårs stemning, og der kommer vist lidt mere af samme skuffe senere i ugens løb 🙂 glæder mig til at kunne skubbe tagpladerne lidt væk fra dammen så jeg kan se mine smukke venner.


25-2-13 Mandag 😥 og så er der kun 4 dage til næste weekend 🙂 i morges da jeg kørte på arbejde var der igen faldet sne jeg er godt træt af det. Som noget nyt vil jeg sælge lidt ud af mine koier her i år, for med 60 stk store koier har jeg vist fyldt lidt godt op i dammen, du kan se mere i min webshop når temperaturen stiger. Hvis nogen har noget de vil have solgt fra min side så kan i kontakte mig, og jeg kan sætte den på for et mindre vederlag ved salg. Der er jo ca 10-15.000 klik hver måned på hjemmesiden så varen vil ses af mange.  


24-2-13 I dag sendte jeg mig selv en e-mail, det lyder måske lidt tosset men det var nu noget tekst jeg lige skulle studere lidt mere når jeg har tid til det, det var noget som jeg havde kopieret fra nettet, men hvorfor tager det 35 minutter at modtage mailen ? Har den været en tur hos CIA først ? 😀 For det ikke skal være løgn så sner det igen, hold kæft hvor er jeg træt af denne vinter, undskyld sproget men jeg gider ikke det sne mere, nu må det snart være slut. Jeg venter på det skal blive + grader så jeg kan åbne lidt ned til koierne i dagtimerne.


23-2-13 Vinter forsvind ud af mit liv, nu vil jeg have forår/sommer, men ak sådan går det jo nok desværre ikke, men det gør også mit liv til et helvede på jobbet med salt sne og andet vinter snask, jeg har nok op til 60 % mere at lave om vinteren.


22-2-13 Weekend 🤪 Den har jeg ventet på siden mandag morgen. Nu slipper vi snart af med dags frosten og det bliver forår 😀 så det glæder jeg mig til for denne vinter hænger mig ud af halsen, stadig har jeg en hel del sne i haven.


20-2-13 Jeg er glad for denne uge snart er på retur, for jeg er bare så træt så jeg er ved at gå op i limningen , så dejligt det snart bliver weekend. Det er jo desværre hunde koldt i øjeblikket, i morges var jeg jeg kørt på job kl 4.15 og vinden gik igennem marv og ben, glæder mig til det bliver lunere vejr i slutningen af næste uge, med mindre det ikke holder stik som langtidsprognosen lover lige nu.


19-2-13 Det er hunde koldt i dag især i blæsten, men kunne man finde et sted i læ i solen, ja så var det dog dejligt varmt, solen har nu fået en del mere magt, det er dejligt at se at lyset begynder at vende tilbage, dagen længde er tiltaget med små 3 timer 🙂Jeg kan stadig ikke komme mig helt oven på den influenza jeg havde for små 8-10 dage siden.


18-2-13 For det ikke skal være løgn var der igen faldet et par cm sne i morges da jeg skulle på job 😠 Hold da op hvor jeg er træt af det hvide pulver, nu må det snart være slut, det gik godt nok over i regn i løbet af dagen, men jeg ønsker mig snart noget varme, så jeg kan få mine koier frem fra dybet. 


17-2-13 Vi har været på besøg hos nogle gode venner i Rødovre i går, det var til dejlig mad og hygge, det blev lidt sent inden vi kom hjem med nat bussen fra Nørreport så jeg er lidt små træt i dag.


15-2-13 Så er det dejlige fredag og det betyder weekend og hold op hvor jeg trænger til den, jeg føler mig totalt slidt op hvilket jo nok også skyldes at jeg har været små syg i et godt stykke tid, så nu skal jeg bare slappe af. den satans kulde forsætter og for det skal være løgn bliver det vist koldere i næste uge 😥 hvor jeg dog er træt af denne vinter, jeg savner varme sol og mine koier.


13-2-13 Koldt men det er med sol på i dag så man bliver lidt mere glad når solen er fremme j eg håber snart der kommer lidt varme frem for jeg hader denne kulde vi har nu, jeg længes efter sol og varme. Hvordan har koierne det ? Jeg har ikke set til dem længe, jeg kan dog skimte vandet igennem plastikken og der er ikke is på overfladen, for jeg har nok ca 12 cm sne oven på taget til dammen så de isolere jo mod frosten. Jeg glæder mig til weekenden for jeg er træt oven på denne uge, for jeg er stadig ikke oppe på mærkerne efter de influenza ligene symptomer jeg har haft. I øvrigt har været på job under hele perioden selv mens jeg havde det værst, og det vil jeg ikke anbefale nogen at gøre, men at skulle start med at sygemelde sig i nyt job er ikke smart.     


11-2-13 Hold op hvor er jeg træt af det hvide pulver der har drysset ned hele dagen her på Sjælland der ligger nu snart en hel del sne Jeg er stadig ikke kommet helt over min sygdom, slås stadig med hovedpine og ondt i halsen, vi mangler noget sol og varme så jeg kan blive frisk igen.


10-2-13 Jeg har ikke haft feber i nat så mon ikke det er ved at være ovre i denne omgang, men jeg f øler mig som en hængt kat og er vel kun på 60 % af min ydelse. Men et par dage med hårdt arbejde så er man vel frisk. Nu er jeg ved at være godt træt af denne vinter, nu ønsker vi os sol og varme.


9-2-13 Næste år vil jeg vacciners mod influenza, for det har været en ganske modbydelig omgang som desværre ikke er ovre i nu, i gen i nat har jeg haft feber med feberfantasier, jeg har ondt i lungerne og ondt i hele kadaveret samt hoster og hakker 🤒 Øv.


8-2-13 Stadig nedlagt med feber jeg har hovedpine og har det virkeligt skidt.


7-2-13 Jeg er totalt nedlagt af influenza i dag og i stedet for at få det bedre har jeg fået det værre 🤒


6-2-13 Øv i går blev jeg ramt af influenza ligene symptomer med hoste feber og hovedpine 😠 jeg har godt nok været på job 4.30 i morges men det var ikke sjovt når man har ligget med høj feber hele natten. Og for det ikke skal være løgn havde det sneet igen i nat, så det var tungt at cykle i morges. jeg er så kørt tidligt hjem i dag for jeg må prøve at få sove det ud af kroppen. 


4-2-13 lorte vejr med regn og blæst  de 10 minutter jeg brugt inde i netto i dag, betød så at jeg skulle køre hjem i et regn/ snevejr helt ud over det almindelige,jeg var driv våd da jeg kom hjem 😥 hvis jeg bare var kørt lige hjem, så var jeg sluppet tør skoet hjem.


3-2-13 En meget kold nat her, nu hvor alt er med rimfrost her til morgen, men et rigtigt flot vinterlandskab at se på, og solen er også kommet frem så det er meget smukt ude i haven.


2-2-13 En dag som gik nogenlunde på jobbet men alt nyt er jo svært, så der går nok lidt tid før man er inde i de nye vaner. Min kone havde 55 års fødselsdag i går og vi var ude og spise Kinesisk mad i Holte, det blev en rigtig hyggelig aften og det gør det jo når man er sammen med gode venner. Øv så kom der vinter igen med sne og frost alt er helt hvidt her til morgen, men ok februar er jo statisk den værste vinter måned, men jeg ønsker mig tidligt forår.


1-2-13 En hård dag på job og første dag som ISS medarbejder, men dejligt det er weekend nu. I dag fylder min kone 55 år jeg selv er jo kun 56 år det vil sige bliver jo 57 år til maj, så vi skal ud at spise i dag.     

VELKOMMEN TIL MINE KOI DAM NYHEDER.

                                         Januar 2013

31-1-13 Det har godt nok været en tosset dag på jobbet i dag, så jeg er noget små stresset synes jeg, det ene firma flytter ud og det andet flytter ind, sikke noget forivrende rod det så har været for selvfølgelig kom de på samme tid, men i morgen kl 5 er vi alene, så der falder der nok ro på, jeg har sagt til instruktøren der skulle følge os i 14 dage at vi godt kan klare os selv, så det ville være bedre hun brugte tiden ude på skolerne, hvor der er mange nye medarbejdere, os tre der går på rådhuset har jo været der 35 år til sammen, så vi behøver ikke hjælp.  30-1-13 Så er det snart store bytte dag på rådhuset,  i morgen kommer ISS og aflever deres udstyr, og min arbejdsgiver gennem snart 10 år skal have ryddet alt udstyr væk, fredag morgen kl 5 er så en ny start, det drejer sig om over 47 steder der skal igennem det ræs.


29-1-13 Jeg har været på et 3 tim er kursus hos ISS i dag, ikke så meget for at lære at gøre rent men mere for at lære en anden måde at gøre det , hvor man stort set ikke bruger vand og rengøringsmidler, en flaske universal sæbe skal holde i 200 dage, vi må kun bruge 1 ml pr dag til 1 1/2 l vand 😮 Men det må jo være rigtigt at det kan lade sig gøre. Så kom vi næsten af med alt sneen, selv om det begyndte at sne i morges kl 6 det gik dog over i regn senere.


27-1-13 Så slap vi af med den ekstreme kulde der har været over os i de sidste 17 dage, håber det nu går mod et tidligt forår. I morgen skal jeg se til koierne for der er kommet noget sne i nat så det må gerne lige smelte før jeg roder med tagpladerne.


26-1-13 Jeg er godt små træt i dag, jeg har fået ondt i halsen desværre, men mon ikke det går over til i morgen, det skyldes jo nok at jeg ikke helt har fået passet min nattesøvn i nogle dage. Jeg håber snart den forbandet kulde er på retur, jeg er træt af vinteren i år.


25-1-13 Det har været modbydeligt koldt hele dagen i dag, jeg glæder mig til at det snart holder op, da jeg kørte på job i morges klokke røv, derdrejet det sig bare om at tage en dyb indånding, for så bare at kører der ud af uden at trække for meget luft ind, det følles som om lungerne skulle springe i luften på grund af kulden.


22-1-13 Jeg stod op i morges/nat kl 3.50 drak en kop kaffe og kørte så på job, og det var godt nok koldt synes jeg og nu er jeg ved at være træt af den kulde, men det skulle jo så være slut fra starten af næste uge, så er der måske også en chance for at se sine koier igen, håber varme perioden holder ved et godt stykke tid.


21-1-13 Dejligt det ser ud til at varmen kommer frem mod os fra på søndag/mandag, og så lige ved månedsskiftet bliver det så med + grader dag og nat, så det glæder jeg mig til, jeg er godt træt af denne vinter med sne samt frost . Jeg har desværre igen fået godt ondt i ryggen, det er snart hver gang jeg møder ind oven på en weekend, jeg kan ikke tåle at holde fri og slappe af
😥


20-1-13 Hunde koldt er det jeg har været ude og smelte hul i min lille dam, der går jo en del yngel men det er luft på, men om de så klare denne kulde er jo spændende, der er også bobleplastik på. Det er godt vi slap for alt det sne de havde lovet frem i første omgang, men det gik ned over resten af Europa


19-1-13 Skønt det er weekend men hvorfor går tiden så hurtigt ? Det har været hunde hamrende koldt i dag på grund af den satans vind, og det bliver vist først slemt på mandag hvor det vil føles som minus 20 grader.


17-1-13 Det er godt nok hamrende koldt når jeg cykler på job hver morgen i øjeblikket 😥 Jeg er godt brugt i denne uge, for det er helt vildt hvor meget snask/salt der bliver smidt på gulvene på rådhuset når folk slæber det med ind under deres sko Det giver mig mindst 30 % mere at lave og tiden er jo den samme, så det er næsten en håbløs opgave, og det varer jo ved længe i nu med den vinter.


15-1-13 Kulden og sneen samt frosten forsætter desværre nok resten af denne måned, hvis man ser på langtidsprognoserne hos hele tre forskellige leverandører af vejrudsigter 😥 Så vi kan ikke gøre meget ved det , og nu lover de ned til minus 10-20 gr i Jylland og det er godt nok koldt.


13-1-13 Brunch på Rungsted bordet var en buffetså det var jo bare at spise alt det man kunne lide, bestemt noget jeg kunne finde på en anden gang, og der var godt fyldt op i restauranten. I dag har jeg ikke bevæget mig meget uden for, for det er godt koldt synes jeg og man ved jo snart aldrig om man kommer i en skud udveksling 😀 Synes snart det minder om Libanon. Jeg har snuppet en mus mere i stuen der var tale om en museunge, tror de kommer op ved et radiatorr der går ned i gulvet så det gælder bare om at have fælden klar hele tiden så den er nu sat ind i mit køkkenskab under vasken så må jeg se om jeg har hæld der for jeg har knaldet 2 stk mere efter jeg fangede 1 i stuen 😥 


11-1-13 Mit møde med ISS var som sådan positivt, og de håber da vi vil forsætte hos dem, men stadig er der ingen afgørelse om løn/timer mm. Og ingen kontrakt er underskrevet. De kunne da love at der ikke skete nogen forringelser i opstarten. Det er blevet godt koldt, men her er ikke faldet noget sne her i området  jeg var jo som sagt i Kbh NV i dag og der var der der faldet et par cm og der var is på søerne, men det er der ikke her i området.


9-1-13 Jeg har aftalt et møde med ISS på fredag kl 12.15 på deres hovedkvarter i København så det bliver spændende hvad der kommer ud af det. Jeg har givet koierne deres sidste måltid i denne omgang inden kulden vender tilbage fra i morgen af.


8-1-13 Jeg har stadig ikke haft nogen kontakt til ISS og nu er det ved at at være sidste udkald synes jeg, om 3 uger er vi uden job 😥 Men de har jo lovet os en kontakt i denne uge, så mon ikke det sker. Koierne har fået et godt måltid det er jo ved at være de sidste dage inden kulden kommer igen, så kan jeg jo ikke fodre mere men jeg er glad for de har fået mad i små 14 dage.


7-1-13 Jeg har i dag været på job igen efter 2 dages sygdom og det var hårdt at komme i gang når man har været på langs, og selvfølgelig var resultatet så meget ondt i ryggen  😥Jeg synes det er træls at bare det man holder weekend så kan jeg snart ikke komme i gang uden det gør ondt i hele kroppen.


5-1-13 jeg vågnede op kl 4. 30 i nat og den varede til kl 5.40 jeg ringede til Dong men der var tale om en kabel fejl i Hørsholm, men alt ser ud til at fungere ok efter fejlen, især dammen var jeg nu lidt nervøs for.


4-1-13 Jeg har næsten sovet i 12 timer i træk, og kun afbrudt at jeg kunne hører at musefælden smækkede i stuen, det er faktisk en metal rotte fælde med metal pigge på, den kan knække mine fingere som tændstikker hvis man er uheldig, og ganske rigtigt der sad en død mus død som en sild hos fiskemanden  😥 Lidt trist men jeg vil ikke have en mus inde i huset der er tale om en skovmus, men sød ser den nu ud. Koiene er gået helt i forårs mode og drøner rundt i dammen, men kulden kommer jo desværre tilbage sådan ca midt på måneden.


3-1-13 Jeg har ikke fået fanget den mus jeg så i går, jeg ved bare ikke hvor den er blevet af, min kone mener nu den er set i en feber rus, men jeg er nu 100% sikker at jeg har set den virkeligt. Jeg synes det går lidt bedre i dag så håber jeg snart er ovre det igen.


2-1-13 Jeg blev nød til at køre syg hjem i dag for selvfølgelig har jeg stadig feber 😠 Jeg tror dog ikke det er influenza, for jeg synes ikke det er de symptomer jeg har med en hævelse på siden af halsen, øret der er hævelsen dog faldet, tror stadig der er tale om en infektion af en eller anden slags. Så jeg bliver i sengen i morgen med, så må vi se om ikke jeg har det bedre. I dag da jeg kommer hjem ser jeg pludselig en mus der komme hen over gulvet i stuen men hvor den er blevet af ved jeg ikke, så jeg har nu sat en fælde op med et stykke marcipan i, så håber jeg den går i fælden for jeg vil ikke have mus indenfor og det er første gang jeg har set en gå rundt, har før knaldet nogle hver vinter i mit skab under vasken.


1-1-13 For første gang i 12-13 år er vi ude på en nytårs aften, hvilket jo skyldes vores hund som var så bange for krudt og kugler, men denne gang har hun jo fået fred for det, jeg tror ikke der skydes af i hunde himlen. Vi var i Charlottenlund til nogle gode venner, og der blev kredset godt om os med god mad og en hyggelig stemning, vi var kun 5 ialt så det foregik i et roligt tempo, vi sluttede af med en gang brunch her i dag inden vi blev kørt hjem til Hørsholm. Jeg har set til koierne i dag og de trives så vidt jeg kan se helt perfekt alle går i overfladen som om det er sommer, og mad har de selvfølgelig også fået. Jeg kom godt nok sent i seng ca kl 4 men da jeg ikke var beruset, så har jeg det jo godt i dag, men skal på job kl 5 morgen og det er ikke så sjovt.
 

VELKOMMEN TIL MINE KOI DAM NYHEDER.

                                                      December:

31-12-12 I løbet af dagen i går blev mit øre mere og mere hævdet samt hævelsen på halsen 😥 og i løbet af eftermiddagen kom feberen tilbage, men det ser ud til at gå den rigtige vej nu, for her til morgen er det som om det er ved at gå i sig selv igen, tror at infektionen er ved at blive bekæmpet af kroppen egen immunforsvar, det eneste jeg selv har gjort er at tage nogle glas vand rørt om med gurkemeje, men det skulle jo også være et godt middel mod betændelse. Det er blevet så lunt nu så koierne er vågnet helt op her hos mig, de spiser nu næsten lige så godt som hvis det havde været forår, og som altid jeg fornægter dem ikke foder.


30-12-12 Så er det dagen før dagen og året går mod sin slutning og vi skal fejre nytår, og for første gang i 12 år har vi ikke en meget bange hund. Jeg vågnede i går morges med et øre jeg troede jeg havde ligget uheldigt på, for det gjorde meget ondt og var hævet og hævelsen går ned i  på siden af halsen. Vi var så ude og handle lidt ind og kom hjem om eftermiddagen, og jeg kunne så mærke jeg fik mere og mere feber så jeg måtte kravle under dynen og få sovet lidt, jeg har jeg stadig ondt men ingen feber, så tror jeg har redet mig en infektion ved øret/halsen, så hvis det ikke forsvinder væk må jeg jo nok hellere komme til lægen i starten af det nye år. Jeg var nu mest bange for at jeg havde redet mig en influenza, men det giver vel næppe de symptomer, så mon ikke det er en infektion der gav mig feberen. Jeg har fået brev fra ISS at de vil kontakte mig mandag 7-1 for at lave en aftale om en job samtale, så det er spændende at se hvad der kommer ud af det.


29-12-12 Lidt nyt om min jobsituation, mine kone blev ringet op af ISS da jeg ikke var hjemme for de ville bede om adressen så de kunne sende mig et brev så jeg kunne se at der sker noget meget snart, så lad mig håbe at det er positivt nyt, for nu har jeg også gået i 3 måneder uden at vide noget som helst. Koierne er stadig meget aktive igen selv om det var en kold nat torsdag til fredag, så de får stadig lidt foder.


27-12-12 Så var det igen op kl lort om morgenen jeg skulle jo passe mit job, øv og det var samtidigt regnvejr. Og nu da jeg er kommet hjem har jeg bare så forbandet ond i ryggen, jeg kan ikke bare holde 5 dage fri uden at det så bare gør nas at komme i gang. Nu kommer der så lige en nat med frost men så lover de 5-7 grader de næste mange dage, og så nyt stormvejr frem til nytårs aften 😠


26-12-12 Så er der dømt fred og ro i dag for vi har nu brug for at slappe lidt af, Det har været en en dejlig jul med gode venner samt dejligt med godt jule mad, alt hvad der nu hører til et godt julebord.


23-12-12 I går havde jeg som sikkert de fleste haft travlt med at forberede alt maden til juleaften og 1 juledag, vi bliver nu kun 4 til juleaften men 7 personer til 1 juledag, så der skal laves lidt mad. Hvad skulle vi så bruge alt det sne til i går ? For det smelter med lynets hast her i dag, kunne det så bare have været vejret i dag, så havde vi haft en rigtig hvid jul. Glæder mig nu over at vi kommer op på + grader den næste uges tid.


22-12-12 Nu kommer der mere sne i morgen og det vil gå over i regn i løbet af juleaften hvad skal det så gøre godt for ? Men det ser heldigvis ud til vi får mere varme frem, så det er jo så godt nok. Og vi får lyset tilbage nu går det den rigtige vej. Jeg var ude og få lidt øl i går, lidt mange tror jeg for jeg gik ud som et lys da jeg kom hjem.


20-12-12 Det er virkeligt blevet hunde hamrende koldt. Glæder mig til i morgen kl 11 så er det weekend.


19-12-12 Øv hvad skal vi nu bruge den forbandet kulde til ? Nu er det godt nok blevet frost vejr igen, jeg havde lige håbet sådan en 14 dage til 3 uger med lidt mere lunt vejr, men sådan skulle det så ikke være. Har set til koierne i dag og de ser ud til at have det godt og tigger foder gør de så jeg falder jo for fristelsen og giver dem lidt. Jeg har stadig ingen afklaring på job situationen det er godt nok frustrerende at gå til jul og ikke vide om jeg er arbejdsløs fra 1-2.


17-12-12 Nu ser jeg de lover kulde igen og sne, det eneste sne jeg ønsker mig er den fra Tuborg 😠 Jeg har været på job her til aften for nu er det sidste møde i kommunalbestyrelsen for i år, for går de alle snart på juleferie i små 14 dage, dog skal jeg nok på job mellem jul og nytår 😥 Så kom vi af med alt sneen, og det har regnet godt i dag.


16-12-12 Jeg er bare lidt bekymret Den 21. december 2012 klokken 22.18.13 skulle være tidspunktet, hvor det hele er slut. Jeg tror jeg går tidligt i seng og håber så på at næste dag stadig er eksisterende ? I går var jeg til julefrokost og de var meget hyggeligt selv om jeg er lidt smasket i dag, julebryg og snaps samt blå gajol gør jo at kroppen brokker sig lidt her i dag, jeg har lidt små rystelser på hænderne så der skal nok en reparations øl til.   


15-12-12 Jeg har i dag fået fjernet 2/3 del af sneen på dammens tag så vægten er nu reduceret en hel del, og der var ingen is på overfladen samt trykfilteret kørte perfekt og de 3 ilt sten fra luft pumpen virkede også perfekt. Koierne ser ud til at have det godt de tøffer stille rundt, så den første vinterperiode med koldt vejr er nu overstået for denne gang, vi skal frem til tæt på nytår før der kommer mere frost, det siger prognosen lige nu.


14-12-12 Så er der kun 10 dage til jul og jeg synes ikke jeg er klar til noget som helst. Har alt for meget at lave på jobbet i øjeblikket, samt det at man ikke ved noget om skal forsætte og til hvilke betingelse det er meget frustrerende, så jeg har ikke den store løst til jul. Men det kan være at der kommer en afklaring på det inden. Nu kommer der tø vejr så i morgen skal jeg ud og fjerne sne fra tagpladerne på dammen, så det ikke braser sammen af vægten.


13-12-12 Jeg har haft en travl dag i dag for der er meget at se til på arbejde på grund af vinter vejret, og så skal der være julefrokost på rådhuset så jeg har været tilbage på jobbet i eftermiddags for at gøre kantinen klar til i morgen. jeg glæder mig over at nu kommer der lidt varmere vejr frem til vores nedfrysende koidamme, jeg venter til på lørdag med at se til mine små venner om de har det godt.


12-12-12 jeg har ikke set til mine koier efter alt det her sne kaos er faldet men mon ikke de har det godt nok, og fra lørdag går vi jo i plus grader. Jeg har meget travlt på jobet i øjeblikket for med alt det salt og sne ligner alt noget der er løgn.


11-12-12 Det var godt nok livsfarligt at køre på cykel her til morgen, det var bare is glat flere steder, og for det ikke skal være løgn var det ikke meget bedre senere på dagen 😥 Og det bliver nok ikke meget bedre i morgen tidlig. Jeg har lukket ned for mit hydra filter, så nu er det kun mit trykfilter der er i omdrejninger.


10-12-12 I dag er der nu kommet sne ned fra kl 4 morgen, jeg er godt træt af det efterhånden. I går var jeg ude for at se boksekamp sammen med 9 andre vi startede kl 16 med lidt kølige jule øl, kl 18 fik vi dejlig mad og derefter stod stadig på kølige pils frem til kampstart kl 00.10 så jeg var lidt små træt i går, men det var nu en god kamp set med danske øjne, selv om den var lidt kort med 3 omg. Ja det er surt vejr og jeg var på cykel i dag og væltede op af vores vej, kom dog ikke til skade, men da jeg kom frem til job var mine nøgler borte, så cyklen blev parkeret uden lås men den stod på sin plads da jeg skulle hjem. Min kone fandt mine nøgler ude på vejen da hun gik til bussen, hun lod bilen stå i dag. Så held i uheld.  


8-12-12 Øv det ser ud til det kun bliver små 2 dage med lidt lunere vejr, og hvad hjælper det så når vi får en snestorm i hovedet, denne vinter kan godt gå hen og blive lang og meget kold, og hvis det forsætter sådan til langt ind i februar så koster det koier.


7-12-12 Der er et eller andet råt over denne dag denne dag i dag, det har været gråt og trist og de lover en ret så kold en nat  Jeg fortryder lidt at jeg har lade filtrene til dammen kører videre i denne kuld men nu kommer der et par dage med lidt lunere vejr så lukker jeg nok det hele ned, for det bliver ekstremt koldt når vinder går over i øst fra på onsdag med minus 15 grader om natten.


6-12-12 I dag har min datter så 28 års fødselsdag underligt at have så store børn, men det viser jo bare man er blevet gammel. Jeg glæder mig til weekenden for jeg er kørt træt, og det har jo været lidt af en møg uge her tænker jeg på sille. Kulden har bidt sig godt fast og det lorte sne vælter bare ned snart hver dag, men nu lover de nogle dage med mere mildning, men straks derefter kommer der så mere kulde, jeg tror denne vinter bliver lang.


5-12-12 Jeg savner min lille firbenet ven der altid kommer en i møde når man kommer hjem fra arbejde, det er nu underligt at hun nu mangler, men jeg må jo bare glæde mig over at have haft hende i små 13 år, og det er en høj alder for en labrador. Her i dag har sneen væltet ned fra tidlig morgen og det ser ud til at forsætte det meste af dagen.


4-12-12 Søde Sille hund har fået fred jeg kommer hjem og finder en hund der ikke kan gå, hun støder ind i alt og falder omkuld og hendes højre øje var blinkende, tilsyneladende en hjerneblødning så dyrlægens råd var en aflivning, hun har været en trofast og god hund i snart 13 år (20-12) så en dårlig dag i dag, vi savner hende meget.


3-12-12 Der er ikke kommet mere sne her hos os i dag og godt det samme, det har været rigtigt koldt i nat tror små minus 8 grader. Det gjaldt om at have tungen lige i munden i morges på cykel, hold op hvor det var glat kl 4.45 det var med livet som indsats at bevæge sig ud. Og den lorte kulde forsætte bare de næste mange dage, i langtidsprognosen er der nattefrost nu frem til 16/12 😠


2-12-12 Så kom der ca 10 cm sne til haven😥men det kan jeg jo ikke gøre så meget ved, men den isolere jo dammen for frosten, og i nat kommer vi vist ned på minus 8 grader, det bliver ikke sjovt på cykel i morgen tidlig. Jeg overvejer at få et lille trådløst kamera til at hænge under taget dammen så jeg kan følge med på min pc, men om det kan lade sig gøre ved jeg ikke?    


1-12-12 Vinteren er kommet og jeg er glad for at jeg har pakket min dam samt koierne godt ind, jeg har valgt at lade filteret køre i denne første del af kulde perioden, for de lover vist lunere vejr, sådan ca om en uges tid ? (10 Dage) vi må se tiden an. Jeg har stadig ikke noget nyt på job marked, vi har stadig ikke haft nogen kontakt til ISS, for kontrakten skal vist lige skrives under først, jeg har selv søgt på et på stillinger men jeg bliver nok sorteret fra på grund af min alder 😥