Mit nye 3D TV

LG 42" LED-TV 42LA667

42” Full-HD LED-tv med eksklusiv hvidlakeret finish, Cinema 3D, Smart TV, DVB-S, pause/optagefunktion via USB samt en genial interaktiv fjernbetjening, som vil løfte din tv-oplevelse op på et helt nyt niveau!

DVD/TV/BOKSNING EN TOSSE ER JEG.

Alt er ikke kun Koi og Havedam! Jeg er bidt af film. Optager en del fra tv 500-800 optagelser, samt et par hundrede købe Dvd film er det blevet til de sidste par år. Mine kone siger at jeg optager snart alt 😘

Blu-Ray.

Nu hvor der kun er Blu-Ray tilbage. HD-DVD har tabt formatkrigen og jeg valgte forkert 😥 Så nu går det sikkert stærkt med at få dvd kørt ud på et sidespor, tror dvd er dødfødt om ca 2 år fra nu.
Blu-Ray: DVDs afløser: Her får du biled og lyd i meget bedre opløsning. Og nu kan sådan en kvalitets maskine købes for under kr 2000,-
Blu-ray disc afspiller som sætter nye standarder for fremtidens lyd og billede.

3D Blu-ray afspiller med fantastisk billedkvalitet via 4K-opskalering, indbygget USB-medieafspiller, hurtig opstart 17 sekunder og jeg er i gang med at se tv og LG Smart TV-funktionalitet.
LG BP730N
  • 4K HDMI-opskalering leverer blændende billedkvalitet
  • Surf på internettet og få adgang til spændende apps via LG Smart-TV
  • LG's Magic Remote giver nem betjening

Et godt sted at købe Blu-Ray film til små priser + gratis levering http://www.coolshop.dk/

Afløser for DVD.
Min Blu-Ray afspiller med fantastisk biled kvalitet der giver et perfekt 3 D.

NAD C715.

Så kom der lige lidt mere på hylden, og smart er den.

Her får du stereoforstærker, FM-radio og cd-afspiller i ét. Lyden er i top for et kompaktanlæg, og du kan tilslutte en MP3-afspiller eller en USB-nøgle direkte på fronten og optage ("rippe")/afspille via fjernbetjeningen! min er en DAB/FM version. Efter rip kunne jeg på min pc fra usb-nøglen, brænde en sikkerheds kopi til bilens cd afspiller kun ved hjælp af Windows Media Player, det er da næsten for nemt, uden at bryde "kopisikring"
Sikke en lyd der kommer ud af denne lille forstærker. Købte også nogle højtalerkabler af bedre kvalitet, samt et par små, men rigtige gode højtaler, der kan godt gå op til et par dage før højtaler er spillet til, membraner mm skal give sig rigtigt, derfor er det vigtigt i starten, med blandet musik højt/lavt, så får man senere rigtigt glæde af dem.
Til min kones mareridt, en fjern betjening mere, men hun er helt vild med dette mini anlæg og dens gode lyd
.

 

NAD’s kompakte stereosystem har virkelig været værd at vente på. Kombinationen af ægte NAD-lyd, små ydre mål   21,5 x 11,0 x 35,9 cm og suveræn funktionalitet gør C715 til en ren perle i reolen. Du får 2 x 25 stærke watt - tilstrækkeligt til at få flot lyd fra et sæt ægte hi-fi højttalere. Samtidig får du en række smarte muligheder for at få maksimal fornøjelse af din digitale musiksamling. Med en bredde på kun 21 cm kan du altid finde plads til C715 i reolen, og du får både cd-afspiller, radio og forstærker i ét enkelt kabinet. Men der er ikke noget småt over præstationerne, tværtimod. Som alle andre NAD-produkter er C715 udviklet med fokus på lydkvalitet og brugervenlighed frem for blinklys og overflødige knapper. 2 x 25 watt er rigeligt til at få flot lyd ud af et par rigtige hi-fi højttalere, f.eks. Du vil aldrig fortryde, at du sagde nej til et billigt varehus-plasticsystem og købte et kvalitetsanlæg i stedet for. Merprisen kommer nemlig rigeligt retur i ejerglæde og musikoplevelser. Apropos højttalere: discount-systemerne er næsten altid inklusive højttalere. Men det skal du ikke lade dig snyde af. De er næsten altid lavet af billig plastic og lyder elendigt. Tit er de oven i købet så grimme, at du også er nødt til at lukke øjnene for at holde det ud. Og så betaler du oven i købet for dem! Med det frie højttalervalg bestemmer du selv pris, størrelse, farve, form og lydkarakteristik. På den måde får du præcis den kombination, som passer til dit gemyt og dit lytterum. Som mange andre lignende systemer kan C715 også afspille MP3og WMA-filer fra en hjemmebrændt CD-ROM. Men festen stopper absolut ikke her. Du kan nemlig også direkte afspille og optage (”rippe”) komprimerede musikfiler via USB-indgangen på fronten. Tilslut din MP3-afspiller eller en USB-nøgle, start din cd eller tænd for din yndlings-radiostation og tryk ”optag” - så bliver musikken automatisk overført i MP3-format! Du kan naturligvis styre alle begivenhederne fra fjernbetjeningen, inklusive navigation i din bærbare musiksamling. Og med timer-funktionen kan du både falde i søvn og vågne til tonerne fra dine favoritter. Tilslutninger tillader udbygning
Også på tilslutningssiden får du alt det, du har brug for. Ud over en MP3-afspiller kan du også tilslutte andre stationære lydkilder - f.eks. tv eller DVD-afspiller - via Phono-indgangene på bagsiden. Så du er ikke afskåret fra at udvide anlægget, hvis du har lyst. Du får også udgang til aktiv subwoofer, så du virkelig kan fyre op under musikken, selv i en større stuer Højttaler-tilslutningerne er solidt konstrueret og klarer seriøse kabler uden problemer.

 

Et lille udpluk af mine dvd optagelser .

BOKSNING D 4-12-1970

Boksning er også en af mine store lidenskaber:
4-12-70 Den dag glemmer jeg ikke lige med det samme, tror aldrig boksning før den dag har sagt mig noget, men den dag så jeg så Tom Bogs bokse en EM kamp på tv fra Italien mod Juan Carlos Duran. Her blev han snydt så vandet drev, og tabte kampen efter 15 omg, under kampen væltede det ned med tomater mener Gunner Nu blev ramt. Tror faktisk det var den første direkte boksekamp på tv ? ja her blev jeg så solgt til den sport, og har siden fulgt mange kampe. D 12-3-74 var jeg på Wembley stadion arena og se Tom bokse om EM titlen mod John Conteh, Tom tabte i 7 omg grundet en øjeskade men men igen blev han snydt, slog den engelske europamester i gulvet i 1 omg og sjælen har jeg set en kampleder tælle til 10 så langsomt, selv de engelske aviser skrev dagen efter tillykke Tom du skulle have vundet. D 21-11-74 boksede han så sin sidste kamp tror det var i KB hallen han mødte Tom Bethea fra USA og tabte kampen efter 10 omg hvis den var gået i 12 omgange ville han have vundet den?  Betea sejlede rundt de sidste omgange hvor Tom var ved at vende slaget. Og ja jeg var der naturligvis. Tom Boksede 77 sejre 8 nederlag 1 uafgjort vandt 26 på KO´S. 10 kampe om EM 1 kamp om WM med sejre i de 8 godt gået.I din først EM kamp vandt du på KO i 1 omg tilskuerne var ikke kommet på plads da det var slut for Tyskeren ca 2 min kamp. Denne store danske bokser har præget mig i 10 år jeg fulgte med i alt hvad der stod i aviser blade mm har stadig alle udklip biletter kamp program mm, og ja også hans autograf bag på en EM bilet. Siden hen har det været andre store navne jeg har fulgt Jørgen Hansen der boksede til 40 års alderen, under en kamp han boksede i Italien og lavede noget værre hø, fik han fik en skideballe mellem omgangene, der efter gik han ud og slog modstanderen ud over torvene og ned til pressen hvorefter Jørgen sagde så kan i lave interview med ham nu. Flere store navne er Poul Knudsen, Kalule, Hans Henrik Palm. Gert Bo Jesper D, Søren søndergård,
Thomas løvehjerte Damgaard, Mads Larsen, Brian Nielsen, og mange mange flere, og nu helt klart Kessler den bedste af dem alle. Bagsiden af det hele er også to som er blevet slået ihjel, uden for ringen. Og andre som har spildt deres store talent på grund af ballade med deres promotor, tænker her på Mads Larsen kunne i dag have været et verdens navn. Men Tom Bogs dig glemmer jeg aldrig Du gav mig 10 gode år, og husk den gang var der der ikke alle de bælter man bokser om nu, tror også du blev nr 1 på verdensranglisten efter Carlos Monzon ham glemmer du jo nok ikke, din kamp nr 69, den 19-8-72 efter 5 gulvture var det slut, han var en suveræn verdensmester i mange år.


Mikkel Kessler 29 år (41-1-31 KOs)
Det skal dog lige siges at Kessler er super Champ* indehaver af 2 af de største bælter, ikke mange boksere i verden har den ære. Og som sagt vandt han i aften i parken med alle 3 dommerstemmer og alle 12 omgange, de to dommere kom fra USA.
*Kessler har siden tabt sine titlert til Calzaghe.
Men han kommer igen.

D 21-6-08 Nu har Kessler så chancen for at vinde det ene af bælterne tilbage. Og tro mig det gør han. Ja og det gjorde han så WBA bæltet er i hus.
Vandt på KOs i 12 omg.
 
D 25-10-08 Der tager Kessler til Tyskland og møder den officielle 1 udfordre.
Og han vandt på KOs i 3 omg. Med sejren over tyskeren kan kessler forsat kalde sig verdensmester i supermellemvægt eneste nederlag var mod Joe calzarghe.


Boksebraget mellem Calzaghe og Hopkins.
Kampen var jo kaldt Krigen om planeten, og der synes den levede helt op til mine forventninger gennem alle omgange, også selv om den var noget rodet, skyldes de to bokser ikke ville tabe denne kamp, æren stod på spil. Dog var jeg overrasket over at Calzaghe lod sig slå i gulvet i første omgang, men fra 4 omgang gik den kamp helt klart til Calzaghe fordel. Så Mikkel Kessler gjorde efter min overbevisning en større indsats for at vinde, men det beviser jo kun at Calzaghe er en stor mester. 45 kampe uden nederlag.

Søndag den 25. april 2010  Mikkel Kessler vandt storkampen i Herning mod Carl Froch og kan igen kalde sig for verdensmester i supermellemvægt Det er så tredje gang han genvinder VM titlen.

De kampe jeg var inde og se med Tom Bogs.

Tom mod Vicentte Rondon. 14 juni 1973
Tom mod Rafael Gutierrez. 6 sep 1973
Tom mod Fabio Bettini. 18 januar 1973
Tom mod Matt Donovan. 22 juni 1972 Jørgen mod Roger Menetrey EM
Tom mod Bunny Sterling. 29 maj 1974 Bugner Baruzzi EM
Tom mod John Conteh. 12 marts 1974 Empire pool Wembley EM
Tom mod Mike Quarry. 10 maj 1973
Tom mod Eddie Owens. 7 februar 1974
Tom mod Juraez De Lima. 27 januar 1972
Tom mod Tom Bethea. 21 november 1974 10 års jubilæum 30 år fødselsdag. Kamp nr 90
Tom mod Bossmann Jones. 6 december 1973.