20-5-07 Har i dag været på besøg hos Anita, og det er jo stadig en meget flot dam som hun kan fremvise, og koierne er ikke blevet mindre siden sidst. Og der er så mange smukke blomster, har lagt et par billeder ind fra mit besøg. Tak til Anita for en dag hvor du brugte tid på at fange 9 koier til mig.
Dagen startede med at Anita kom på besøg her hos mig i Hørsholm, og vi fik os så lige en lille koi snak, derefter gik turen til Allerød en rigtig god dag med super vejr.


Sommer besøg hos andre:
En tur til Allerød hos Anita, en meget flot koidam med meget store koier. Der er bare så flotte planter langs vandet, ligner en rigtig natur sø. Ialt 4 billeder.


Der efter gik turen til Vestsjælland, hos KoiDam-dk. Her er der en koidam på størrelse med min have, samt tonsvis af granit, her var der også store koier En super koidam.
Ialt 5 billeder.
En rigtig god dag.Besøg hos Jargo planter i Farum !
Sagt med det samme ikke noget stort sted.
Men meget hyggeligt var der, der var en lille butik med tilbehør til koidamme. Samt en del tilbehør når man arbejder med bonsai.
I deres dam gik der en del store koier.
Der var så meget ilt på vandet så det var svært at se ned.
Der gik nogle store flotter koi basser.
 
Mange potter i forskellige størelser.

En hel del flotter bonsai var der, priser fra kr 200 op til kr 1500,- Der var også en del udendørs planter til have dam.
 
2 store indendørs bassin med mange flotte store koier, alle Japanske. Man kan hurtigt blive fristet. Priser fra kr 2200- 8000.