TRO MIG I SNART 27 ÅR.

Jeg har drømt om koier, ja siden 1987 !
Der er tale om koi syge !


Har lige fra jeg var barn haft akvarium, med mange slags fisk. Koier startede jeg med i 1987 i en lille plastik dam, på 100 l købt hos den lokale dyrehandel. Næste dam voksede til 3000 l vand, derefter 5-6000 L Og nu 23000 L hvad bliver det næste gang min græsplæne skrumper ind.


Det var dog først i år 2004 det blev sådan for alvor, med en stor dam samt stort filter, og mange koier. Så nu vil jeg kalde det en rigtig Koi dam.

En stor dam med det samme, er billiger end hvis du skal lave to eller flere, og næsten alle er på deres 2-4 dam. Kun et godt råd, og vi skal lære hele livet. Kom nu godt i gang, og pas nu lidt på, koi syge er en dyr hobby, men en skøn hobby, du kommer til at elske disse smukke koier. Man skal dog være opmærksom på at en stor dam koste en større startpris, stort filter, stor pumpe, mere folie, og mere strøm.😥 Og plads til flere koier. men stadig billiger end at udvide hvert år. Køb et par store koier med det samme, i stedet for at købe mindre og vente på de bliver større så vil 5-6 store koier ser bedre ud ind 20 små, og tit vil prisen så være det samme.
Men glæden er også stor.


Her er skurken bag denne hjemmeside.
Han er dog blevet noget ældre sidenhen.

Her er så koierne jeg startede med, mistede jo mange en vinter med 3 måneders frost.

Mine nuværende koier