Jeg har lagt alle mine opskrifter frit tilgængeligt på min side på Facebook

Vand behandling af Munzert's

 

Kort og godt drejer det sig kun om at få 3 tsk bakterie pulver (18 gram) til at masse formerer sig til en styrke der sparker røven ud af bukserne, det kræver lidt næring varme og for mikroorganismer lidt luft så sker der ting og sager i vandet. Det fandt jeg så ud af for efter hånden en hel del år siden det er mængden her der giver en virkning du hælder jo 12-15 l højaktivt væske i vandet. Som skrevet før har jeg solgt over 3500 portioner af pulveret, men nu er det så lagt frit ud til jer, Siden her drejer sig kun om brugen af hjemme formering af mælkesyrebakterier samt mikroorganismer, 

Vi snakker priser på 15-20 kr for 12-15 l mikroorganismer/mælkesyre bakterier

Mælkesyrebakterier, Mikroorganismer, Filterstart bakterier

Dette produkt skal kun blandes op i vand fra dammen.

Siden er under opbygning.

På grund af de store mængder af medicin antibiotika, som gives til vores Koi ude i fjernøsten så kan der opstår sygdomsresistens bakterielle infektioner som Fin og Gælle rot som er et problem som er steget markant de seneste mange år.


Munzert's Vandbehandling.

Mælkesyrebakterier: 
øger vitalitet og øger væksten af dine fisk samt giver en positiv indflydelse som giver en forøget foder udnyttelse således også en forbedret vækst. Vigtige vitaminer, fedtsyrer og polyaminer som frigøres direkte i koiens tarmsystem.

Dette produkt bekæmper patogener samt øvrige 
sygdomsfremkaldende bakterier i dammens vand, dette problem kan nu undertrykkes ved at det store antal hurtigt voksende bakterier og svampe der nu kan bekæmpes biologisk ved at frigive probiotiske bakterier.

Mælkesyrebakterier skaber en sund øko system i dam og filteret ved at støtte de Aerobe vand bakterier og stabilisere koloniseringen af ​​det biologiske filter samt din dam det sker i gennem de forskellige indførte bakterier der nu bekæmper nitrit, nitrat, og ammonium samt fjerner det giftige og ufordøjede slam som opstår samt andre organiske forbindelser der nu vil blive totalt nedbrudt.

Dette er et kvalitetsprodukt fra en af Europas førende producent af mælkesyrebakterier det giver dig sunde koier samt frisk dam vand der ikke lugter.
Produktet omfatter  mindst 12 forskellige probiotiske mikroorganismer i en koncentration på 30 milliarder aktive bakterier, det indeholder også et meget effektivt præbiotika og enzymer som der har en betydelig probiotiske og immun stimulerende effekt på dine koi. Dette aerobe vand og mælkesyrebakterier samt præbiotika  som har en bredspektret efektivitet mod mange potentielle patogener i koi dammen.
Produktet giver et sundt økosystem og er med sine mange forskellige bakterie arter det gør det til et bedre produkt end så mange andre.

Det bruges også til nedbrydningen af ​​dammens slam og giver øget koloniseringen af ​​bakterier i biofilteret. Det er således velegnet til Koi/havebassinet.
Dette produkt overstiger koncentrationen af ​​probiotiske bakterier mange gange mere end øvrige produkter. 
Munzert’s er helt uskadelig for alle fisk.

Den bedste måde at få pulveret opløst på er ved kraftig omrystning i en lukket beholder i ca 1 l vand. 

Ca 20 gr pr 20.000 l.

*Aerobeer betegnelsen for biologiske processer, som kun kan foregå, når der er fri ilt til stede.

* Probiotiske anses for at have en gavnlig indflydelse på mave tarm kanalens mikrobielle flora gennem samvirkning med imunsystem dækker over en række mikroorganismer herunder primært mælkesyre.

* Patogener  Visse arter er patogener kan føre til sygdom.

* Præbiotika stimulerer væksten af gavnlige bakterier i fordøjelsessystemet, for på den måde at gavne værtens almene sundhedstilstand.

Min klare anbefaling lav dit eget power produkt det sparker 12 l tjek prisen i forhold til færdigvare.

Munzert's vandrensning kur. Mælkesyrebakterier eller Mikroorganismer 

1 pk er nok til 12 l power der vil eksplodere i dammen.
Efter utallige henvendelser sælger jeg det nu til hjemme fremstillning det er færdig på kun 2 døgn.
1. Næring....
2. Super mikro næring.
3. Mineraler og sporstoffer.
4. Bakterier.
Det er snart der skal sættes ind med mikroorganismer/ mælkesyrebakterier, nu når temperaturen er ca 5-10 gr.
Få fjernet det organiske materiale som kun giver øget risiko for at algerne stortrives, samt at filteret kommer på overarbejde.

Med Munzert's vandbehandling !


Laver du dine egne mikroorganismer i 10-12 l vand ved 26-28 gr vand, brug et varmelegme på ca 25 w Ca 2 døgn så er de klar til brug.
De skaber et miljø i naturlig balance og er helt uden kemi men med naturens egne små skraldemænd de spiser jo kvælstof, og hvad lever algerne af ? Svaret er kvælstof.

1 Fjerner uklart vand.
2 Fjerner dårlig lugt.
3 Nedsætter nitrat.
4 Reducere grønt vand.
5 Giver sunde koier der kan ses i vandet.
Dette er ikke et algemiddel på kort sigt. Jeg anbefale det tilsættes ca hver 3 uge i opstarts perioden.
Produktet er testet af hundredvis af personer med positiv effekt. Produktet består af 3 små poser der drysses op i vand.

Mikroorganismer er velegnet ved opstart af havedammen samt dit filtersystem, de fungere fra ca 12 gr de forhindre nitrit samt fjerner affaldsstofferne i dammen, som kan være protein og organisk materiale som foder rester, blade, nedfaldne små ting fra træer og buske de er naturens små skraldemænd, totalt uskadelig for mennesker og dyr da de findes over alt i naturen, du får nu klart velduftende vand, selv om væsken bestemt ikke dufter godt, du kan ved jævnlig tilsætning måske helt slippe for brugen af uv jeg har selv stort set ikke brugt uv i 3 år nu, du kan ikke overdosere dem. Munzert' mikroorganismer giver dig super flot klart vand med sunde fisk, samt et filter der nu er i en sund balance så du slipper for konstant rensning. Sidegevinst er at de forhindre skadelige bakterier som svampesporre.