Fotoalbum

Ja så venter jeg på min julegave

sover

er der noget Sille

sover

sover igen se mit sår på siden er blevet overfaldet af en sur hund der ikke var i snor

ja ja ved hvad du vil sige sover

hvad har han gang i

Sille hund undersøger haven.

Så skal en ny bamse lade livet

Nu tænker i jeg sover igen

Holder øje med postmanden

Sille hund ude og køre bil med lars

Nu skal jeg komme efter dig

Hjælp lars de er farlige, de har horn.

Tror sille sover den ud derfor sover hun så meget,

Sille med sine bamser, kom nu lars

Sille på ferie hos lars, han klager over at hun roder, sludder lars.

Sille ligner æseldyret fra Peter Plys hendes tempo er det samme selv halen er på vej væk.

Sille er lige ved og tjekke om der har været en ræv /mår eller den farlige lille misekat.

Følger lige et spor.

SILLE HUND 22-2-07

Sillehund har fået øje på en løs høne

Sådan ligger hun en stor del af dagen sover i solen hun får smertestillende medicin dog kun de første 4 dage

Sille har gravet et hul hvor hun sover

Sille er ved at dræbe en bamse mer se vat i venstre hjørne

4-12-12 Sille fik desværre en hjerneblødning i dag og vi måtte desværre få hende aflivet da hun ikke kunne gå selv Et stort savn men hun blev jo 13 år så det er vel meget godt gået.


Her er min 13 år gamle hund Sille, Sille er så forkælet så man tror det er løgn, hun elsker at fange ræv mår kat samt Fiskehejre, og hun tror at hun er en farlig hund, men god som dagen er lang. Og dog dræber alle sine bamser og piller indmaden ud af dem.


3-4-07 Et par billeder af Sille hund, hun er lige kommet hjem fra dyreklinikken efter at være blevet steriliseret for hun blev mere og mere syg efter hver gang hun har været i løbetid, deprim mm, og så igen de der ca 12 uger efter bliver hun hvalpesyg, og det er slemt vil ikke spise  græder og er super deprim laver reder samler bamser mm. Så vores dyrlæge mente det var det eneste rigtige at gøre, men stadig en sværd beslutning. 
http://www.123hjemmeside.dk/kalles-koi-dam/4842435 

7-4-07 Det 5 døgn siden Sille kom hjem, hendes sår ser ud til at læges fint, dog har hun ændret sig noget hun vil kun ligge ude og sove hele dagen, hvilket hun aldrig har gjort før ? det undre os lidt ? men spiser og drikker normalt. Men ok det er jo et større indgreb på en lidt ældre dame, vi må se tiden an.

9-4-07 Nu er det 1 uge siden Sille kom hjem  fra dyrehospitalet, og det går den rigtige vej, hun går jo med en trøje, for vi kan ikke få hende til gå med krave, og hun må jo ikke slikke i sine sår, hun er begyndt at være lege syg igen.

14-4-07  Nu er Sille ved at være oppe på dupperne igen, hendes så er læget pænt op, har været oppe og få fjernet sting, så det er vel kun er spørgsmål om tid før hun er 100 % på mærkerne igen, sover dog stadig mere end før, helst ude i haven ?

27-4-07 Min datter har i dag været til dyrlægen med Sille de sting som er inden i hende viser sig at give hende betændelse så lægen har så stukket hul på et par bylder, og sprøjtet pencelin ind i samt hun får nu noget salve der skal smøres ind.
6-5-07 Sille er i bedring.